Annonce
Kultur

Coronakrise får teater til at aflyse to forestillinger: Billetsalg starter til næste sæson

Coronasituationen får Vestfyns Teater til at aflyse to forestillinger. Arkivfoto: Martin Kloster

Assens: Den verserende, globale coronakrise fortsætter med at ramme helt lokale ting i Assens Kommune.

Således har Vestfyns Teater måttet aflyse to kommende forestillinger, fortæller Bent Damsbo, der er formand for Vestfyns Teater.

Det drejer sig om forestillingerne "Elverhøj - men tonen er lav" (19. marts i Arena Assens) og "Berlin - frihed er ikke en selvfølge" (26. marts på Haarby Kro). Der er også en Beatles-forestilling 1. april, som Bent Damsbo forventer aflyses i skrivende stund.

- De to første forestillinger (19.- og 26. marts, red.), der forventer vi at spille en anden dato. Hvis ikke det lykkes, så får publikum deres billetter refunderet. Man skal have lidt tålmodighed og afvente, siger han.

Bent Damsbo både "tror" og "håber", at der kan findes nye datoer indtil videre.

Aflysningerne får ingen indflydelse for teatret generelt set, og billetsalget til den nye sæson starter 19. marts klokken 10.

Du kan orientere dig om nye datoer på teatrets hjemmeside eller på deres facebookprofil. Billetkøbere vil også få direkte besked./MAKL

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce