Annonce
Middelfart

Corona udskyder halbyggeri: Håber på indvielse til nytår

Anders Møllegård, Elisabeth Christiansen (i midten) og Caroline Dietz har kæmpet for at få kommunen til at sætte penge af til en ny sportshal i Husby. Det er lykkedes, men nu har coronaen forsinket processen . Foto: Peter Leth-Larsen
Arbejdet med at bygge den nye multihal i Husby skulle have været påbegyndt i marts, men coronaepidemien har sat processen i stå.

Husby-Tanderup: Det var egentlig planen, at et hold af håndværkere skulle være godt i gang med at bygge den planlagte multihal i Husby.

Hallen, der skal ligge i forlængelse af Husby Forsamlingshus, er dog også blevet ramt af coronaepidemien.

Det fortæller Elisabeth Christiansen, formand for Husby-Tanderup Ungdoms- og Gymnastikforening.

- Der er sendt byggefirmaer i gang med at indhente tilladelser ved kommunen, men på grund af corona er det nok lidt forsinket i sagsbehandlingen, siger hun.

Annonce

Indvielse må rykkes

Elisabeth Christian har sammen med to andre lokale, Caroline Dietz og Anders Møllegaard Kolind, kæmpet for at få Middelfart Kommune til at sætte penge af i budgettet til den kommende hal. Det lykkedes i 2019, hvor der i budgettet blev sat 2,5 millioner af til projektet.

Før byggeriet har kunnet gå i gang, har det dog været nødvendigt at fastlægge finansieringen, og det er noget af det, der nu er trukket ud, fortæller Elisabeth Christiansen.

- Kommunen har været en velvillig samarbejdspartner. De har sagt god for, at vi nok skal komme i mål, men der skal findes ud af hvordan rent praktisk, siger hun.

Drømmen var, at hallen kunne have stået færdig til september i år, hvor sæsonen for en række indendørs aktiviteter begynder.

Det kommer dog nok ikke til at ske, siger Elisabeth Christiansen.

- Nu håber vi, at det kan blive efter nytår, at vi kan tage den i brug, siger formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce