Annonce
Kerteminde

Corona udsætter åbning endnu en gang: Bodega i Kerteminde håber på november

Rune Tolstrup er en del af ejergruppen bag Bodegastuen i Vestergade, men han skal ikke drive stedet. Foto: Daniel Poulsen
Bodega Stuen i Kerteminde (tidligere Den Røde Pimpernel) kan måske åbne i november, hvis alt flasker sig, da der stadigvæk mangler en forpagter.
Annonce

Kerteminde: Folk med trang til iskolde fra kassen eller hanen må vente lidt endnu. Den Røde Pimpernel i Vestergade, der er blevet til Bodegastuen, er endnu ikke åbnet.

I midten af september fortalte Rune Tolstrup, at han regnede med, at bodegaen ville slå dørene op i løbet af oktober, men sådan bliver det ikke. Den nye forpagter skrev ikke under, og det skyldes primært én ting, fortæller Rune Tolstrup.

- Corona påvirker jo meget. Hvis corona ikke havde været her, så havde den været lejet ud. Det er vi slet ikke i tvivl om. Vi har en, der driver en af vores andre butikker, der gerne vil skrive under, men han kan mærke coronaen i sin egen butik. Hvis han springer ud i én mere og kan mærke det i to butikker, så er det ikke positivt.


Corona påvirker jo meget. Hvis corona ikke havde været her, så havde den været lejet ud. Det er vi slet ikke i tvivl om.

Rune Tolstrup


Annonce

Nyt opslag på Facebook

I lørdags lavede ejerne bag den nye bodega så et Facebook-opslag på 'Bodega Stuen Kerteminde', hvor de endnu en gang søger efter en forpagter, der kan drive stedet. Her bliver der lokket med både pool, billard og en ny-etableret spillehal.

Rune Tolstrup fortæller, at den kommende forpagter skal have tiden til at få stedet op og køre.

- Vi skal finde en, der kan have fuld fokus her. Det er bedre, at vi finder en giraf, der kan stå hernede hele tiden.

Samlet set har partnerkredsen i Jackpot Group 50-60 værtshuse, og den nye bodegastue i Kerteminde vil blive den anden med det navn, da der allerede findes en med samme navn i Glamsbjerg.

Annonce

Håb om åbning i november

Jagten er gået ind på en ny forpagter af stedet, og i mellemtiden får ejerne lagt den sidste hånd på bodegaen. Rune Tolstrup fortæller, at der løbende er interesserede forbi og kigge.

- Vi har en anden på hånden, der skal ned og se den i dag (tirsdag, red.). Min plan er lidt, at nu får vi lavet den helt færdig, sætter spillehallen op og får gjort det lækkert.

Rune Tolstrup har som en del af renoveringen sørget for at få sat en masse håndsprit-dispensere op. Foto: Daniel Poulsen

Han tilføjer, at bodegaen er gjort så corona-venlig som mulig med håndsprit ved indgangen, til de ansatte, ved baren og toiletterne. Åbningen kan måske finde sted i november, hvis alt går efter den nye plan.

- Hvis det stod til mig, så skulle det være den næste første. Jeg håber, at det bliver deromkring, men jeg kan ikke sige noget endnu, siger Rune Tolstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce