Annonce
Odense

Corona-testcenter genåbner i Vollsmose: Halvdelen af Odenses nyeste smittede bor i bydelen

Da der i juni var åbent på testcentret i Vollsmose, var Abdelrahman Juma en af dem, som mødte op for at lade sig teste. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Som et forebyggende tiltag genåbner corona-testcenter i Vollsmose, der sidst var åbent i juni.
Annonce

Vollsmose: Det var i drift i to uger i juni, inden det blev lukket, men nu åbner det igen. Testcenteret for corona/covid-19 i Vollsmose. Helt præcis på parkeringspladsen ved Vollsmose Torv, hvortil gule skilte viser vej.

Testcenteret åbner lørdag og har åbent kl. 10-13 - også i weekenden. Man skal bare møde op, blot man husker at medbringe sundhedskort.

Borgmester Peter Rahbæk Juel (S) understreger, at der er tale om et forebyggende tiltag.

- Smittetallet i Odense er lavt, så der er ingen stor alarm, men vi kan også se, at halvdelen af de nyeste smittede i Odense har bopæl i Vollsmose, fortæller han.

- Derfor åbner vi igen et testcenter i bydelen, vi går ud med kommunikation på flere forskellige sprog, og vi møder stor samarbejdsvilje fra minoritetsmiljøet i byen, som allerede på eget initiativ har aflyst flere foreningsarrangementer, siger Rahbæk Juel.

I kraft af en relativ stor befolkningstæthed, som der er i Vollsmose, betyder et lokalt tilbud, at mange kan blive testet, fremhæver Odense Kommune.

Det er vigtigt, at smittesporingen sker hurtigt, for at reducere en eventuel spredning af covid-19. Derfor betyder det noget, at et testcenter er centralt placeret og let tilgængeligt. Det gør sig gældende lige præcis i dette tilfælde, hvor der er store indfaldsveje og mulighed for parkering tæt på testcentret.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce