Annonce
Odense

Corona-restriktioner sender plademesse ud af byen

Plademesserne plejer at trække mange til. Og på grund af corona-restriktioner flytter en stor plademesse nu ud af byen på lørdag. Arkivfoto: Michael Bager
Traditionsrig plademesse var tæt på aflysning. Men nu rykker den ud af byen.
Annonce

Villestofte: Bøvl med Corona-restriktioner sender nu L. P. Plademesse på visit i Villestofte. Messen er ellers blevet afviklet gennem de seneste 10 år på Kulturmaskinen  i centrum af Odense, men med udsigt til op mod 500 besøgende, så kommer messen på kant med corona-restriktionerne.

Det stopper dog ikke arrangør Jens Nicolaisen. Så frem for at aflyse, så rykker plademessen til Villestofte, hvor der er mere plads. Herfra driver Nicolaisen også sin pladeforretning Glad Samler Records.

- Kulturmaskinen kunne desværre ikke huse et arrangement af L. P. Plademesses størrelse på grund af Corona-restriktioner, fortæller han.

Fra positionen bag disken i forretningen har han de seneste måneder talt med mange musikentusiaster, der savner plademesserne. Og da det trak op til endnu en aflysning måtte han tænke hurtigt.

- Som en lille specialforretning er jeg nødt til at tænke kreativt. Især i denne tid, hvor intet er, som det plejer at være, og meget vil være forandret fremover. Så besluttede jeg mig at for at flytte messen til forretningens adresse på Villestofte Skovvej 13 i Villestofte, hvor der er plads både inden- og udenfor.

L. P. Plademesse har eksisteret siden 2007, hvor den første gang blev afviklet på Kansas City. Siden rykkede messen til Kulturmaskinen.

Messen, der både består af private og professionelle standholdere, afvikles lørdag mellem kl. 10 og 15. Der er gratis entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce