Annonce
Odense Håndbold

Ingen tilskuere: Odense Håndbold lukker portene under søndagens kamp

Kathrine Heindahl og Odense Håndbold - her i kamp for nylig mod Skanderborg i ligaen - skal efter planen spille søndag hjemme mod russiske Lada i EHF Cup'ens anden kvartfinale. Og det bliver IKKE for tomme tribuner. Foto: Ole Nielsen

Odense Håndbold havde først besluttet at lukke 1000 tilskuere ind til EHF Cup-kvartfinalen mod Lada, men så kom Divisionsforeningens melding om, at alle Liga- og 1. divisionskampe i marts bliver spillet uden tilskuere, og kort efter fulgte Odense Håndbold trop.

Annonce

ODENSE HÅNDBOLD: Odense Håndbold havde ud på fredag eftermiddag besluttet at lukke 1000 tilskuere ind til søndagens hjemmekamp i EHF Cup'ens anden kvartfinale mod russiske Lada.

Men så kom der en melding fra Divisionsforeningen, som besluttede, at alle kampe i den danske Liga og 1. division i marts skulle spilles for tomme tribuner.

Og så ændrede Odense Håndbold mening - hen mod 16-tiden.

- Vi spiller UDEN tilskuere. Det gør vi naturligvis for at understøtte Divisionsforeningens beslutning, uanset om vi er enig eller ej. På samme vis har nu aflyst VIP-spisningen før kampen for 350 gæster, siger direktør Lars Peter Hermansen, Odense Håndbold.

Der kunne normalt forventes cirka 2000 tilskuere til kampen, eller endda udsolgt, så den nye udvikling koster Odense Hådnbold pænt med penge - også fordi klubben har rettigheden til salget i restauranten og boderne.

I forvejen er kvartfinalen mod Lada en dyr fornøjelse på grund af de store rejseomkostninger i forbindelse med den første kamp i fjerne Togliatti.

Odense Håndbold tabte den første kvartfinale med tre mål, men vurderes til at have en fair chance for at vinde den samlede kvartfinale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Sport

Intet alternativ til sejr for Otterup HK

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce