Annonce
Faaborg-Midtfyn

Corona-offensiv snart online: Faaborg-Midtfyn lancerer fælles webshop for alle virksomheder

Alle virksomheder i Faaborg-Midfyn får nu mulighed for at blive en del af den nye fælles webshop. Arkivfoto: Tim Visti
Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd, bymæglerne i Ringe og foreningen Vores Faaborg & Egn står bag nyt initiativ, der støttes økonomisk af Faaborg-Midtfyn Kommune.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Coronakrisen har vendt op og ned på hverdagen og har voldsomme konsekvenser for mange butikker og virksomheder, der kæmper for at fastholde en indtjening. Derfor er tre centrale, lokale erhvervsaktører Faaborg-Midtfyn gået sammen om en at skabe en webshop, hvor alle erhvervsdrivende i Faaborg-Midtfyn Kommune kan sælge deres varer eller tjenesteydelser, oplyser Faaborg-Midtfyn Kommune i en pressemeddelelse.

Ønsket er at styrke erhvervslivet i kommunen ved at give alle et sted, hvor de kan annoncere og udbyde deres varer kvit og frit.

I første omgang vil siden fungere som en virtuel butiksgade og udstillingsvindue, som samler tilbud fra kommunens butikker, restauranter, frisører, massører, caféer, blomsterbutikker, håndværkere, konsulenter, behandlere, foreninger og ja, alle, der er ramt af corona-krisen.

Tine Lorentzen, bymægler i Ringe, siger: - Vi sidder alle sammen meget foran skærmen i disse uger pågrund af coronakrisen, så nu er det ekstra vigtigt for vores lokale handels-og erhvervsliv at være til stede online. Vi giver vores virksomheder en fantastisk mulighed for at komme i gang ved at samle dem på én fælles platform.

Siden kommer til at hedde shophosos.dk, og bag idéen står Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd, Vores Faaborg & Egn og Bymæglerne i Ringe, mens Faaborg-Midtfyn Kommune har gjort webshoppen økonomisk mulig ved at støtte med 98.000 kr. fra en kommunal udviklingspulje.

shophosos.dk

Den nye webshop er allerede under opbygning og bliver lanceret den 20. april.

Hvis du og din butik/virksomhed vil være en del af den nye webshop, kan du her og nu skrive til Tine Lorentzen, Signe Pardorf eller Johnny Poulsen og få tilsendt en skabelon.

Hurtigst muligt bliver der lavet en tilmeldingsformular på hjemmesiden.

Så mange virksomheder som muligt vil dog også blive kontaktet inden 20. april.

Annonce

Ekstraordinært tiltag

Det forventes, at shophosos.dk fungerer fra den 20. april.

- Der kan være mange benspænd ved at opbygge sin egen webshop i en lille enkeltmandsvirksomhed. Med denne løsning gør vi det nemt og bekvemt for den erhvervsdrivende at komme i gang, og vi gør det samtidig nemt for de mange her i Faaborg-Midtfyn, der gerne vil støtte det lokale erhvervsliv, siger Signe Pardorf Nielsen fra Vores Faaborg & Egn.

Johnny Poulsen, formand for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd, mener, at den nye webshop – udover at kunne give ekstra gang i omsætningen hos virksomhederne – også er en rigtig god mulighed for markedsføring for den lille håndværker eller iværksætter.

- Og så er det jo et strålende eksempel på, at vores fælles fjende får os til at rykke tættere sammen, tage kampen op og forhåbentlig komme styrket ud på den anden side.

Borgmester Hans Stavnsager (S) er formand for Økonomiudvalget, der har finansieret den nye webshop.

Han siger:

- Det er et ret omfattende projekt, og det er nok ikke noget, vi som kommune normalt ville støtte. Men ekstraordinære tider kalder på ekstraordinære tiltag, og jeg er sikker på, at der både er mange erhvervsdrivende og lokale borgere, som bliver rigtig glade for shophosos.dk.

Signe Pardorf Nielsen glæder sig over, at det nu bliver nemmere for borgerne i Faaborg-Midtfyn at støtte de lokale butikker. Arkivfoto: Bent Warncke
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce