Annonce
Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Kerteminde Kommune har fortsat den højeste incidens på Fyn med 24 tilfælde den seneste uge og en incidens på 101. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Den seneste uge er 24 borgere i Kerteminde Kommune bekræftet smittet med coronavirus.
Annonce

Kerteminde: Tal fra Statens Serum Institut viser, at Kerteminde fortsat er hotspot for covid-19 på Fyn. Siden fredag er yderligere fire borgere smittet med corona, og det betyder, at incidensen er på 101, mens Odenses incidenstal er på 42 og Faaborg-Midtfyn på 37.

Det samlede antal smittede den seneste uge er vokset fra 20 til 24 lørdag den 26. september.

Anders Thønning Bjældager, konstitueret kommunaldirektør i Kerteminde, fortæller, at der ikke har været nye tilfælde på nogen af kommunens institutioner.

- Jeg har stadig ikke fået nogen meldinger om, at vi skulle have nogen smittede på hverken daginstitutioner, skoler, plejecentre eller specialinstitutioner, og dermed kan vi som kommune ikke gøre så meget mere. Vi har allerede lavet besøgsrestriktioner, og vi har lavet de retningslinjer, vi skal i forhold til at tage hånd om de tilbud, vi har ansvaret for, siger Anders Bjældager.


Jeg har stadig ikke fået nogen meldinger om, at vi skulle have nogen smittede på hverken daginstitutioner, skoler, plejecentre eller specialinstitutioner, og dermed kan vi som kommune ikke gøre så meget mere.

Anders Thønning Bjældager


Han tilføjer, at Kerteminde Kommune afholdte det seneste møde med Styrelsen for Patientsikkerhed fredag, og beskeden lød på, at der lige nu ikke skal iværksættes flere tiltag.

- Meldingen var, at der ikke var yderligere tiltag, de vurderede, at vi kunne eller skulle igangsætte, fortæller Anders Bjældager.

Annonce
Fyn

Storebæltsbroen spærret i østlig retning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hård dom over ghettolov: Tudetosset

Annonce