Annonce
Erhverv

Corona flytter kæmpe Odense-messe

Odense Congress Center udsætter en af sine største messer. Arkivfoto: Hasse Frimodt
Odense Congress Center flytter et af centrets største arrangementer til efteråret.
Annonce

Odense: Corona-epidemien har ændret mange planer i Odense Congress Center, og nu får den også konsekvenser for en af virksomhedens langvarige og store succeser.

Messen VVS'21, der er Skandinaviens største VVS-messe, bliver flyttet fra de planlagte datoer i 21.-23. april til 12.-14. oktober 2021. Det fremgår af en pressemeddelelse fra parterne bag udstillingen.

- Det er vores klare vurdering, at en messe om tre måneder ikke vil kunne tiltrække det nødvendige antal gæster, der skal til for at sikre en kvalitet og succes på linje med de tidligere messer, forklarer Per Rømer Kofod, administrerende direktør i Veltek, ifølge meddelelsen.

Veltek arrangerer messen sammen med Odense Congress Center.


Det er vores klare vurdering, at en messe om tre måneder ikke vil kunne tiltrække det nødvendige antal gæster

Per Rømer Kofod, direktør, Veltek


Ifølge arrangørerne har messens udstillere mødt flytningen med stor forståelse og opbakning. Størstedelen ønsker at bevare deres stand på den nu skubbede messe.

Annonce

Travlt efterår

Siden coronaen kom til landet, er der blevet flyttet meget rundt på datoerne i Odense Congress Center, der derfor får meget at se til i efteråret.

- Med de positive tilbagemeldinger, vi har fået fra udstillerne, ser vi endnu mere frem til efteråret. Set i lyset af udrulningen af vacciner er vi særdeles fortrøstningsfulde, siger Enrico Augustinus, administrerende direktør for Odense Sport & Event, der blandt andet tæller Odense Congress Center.

VVS-messen samler hvert andet år over 200 udstillere og næsten 9.500 besøgende. Den arrangeres i fællesskab af OCC og Veltek, der er vvs- og eltekniske leverandørers brancheforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce