x
Annonce
Nordfyn

Corona-flytning: Sylvester kommer til maj

Sylvester Larsen har fundet en ny plads i kalenderen til koncert i Borgerhuset i Søndersø. PR-foto
Søndersø Borgerforening har fundet en ny dato til koncert med Sylvester Larsen & Nåleøjet. Den planlagte koncert må aflyses på grund af coronavirussen.

Søndersø: Midt i ærgrelsen over, at den planlagte koncert den 27. marts med Sylvester Larsen må aflyses på grund af corona-krisen, kan arrangørerne i Søndersø Borgerforening glæde sig over, at Sylvester Larsen og hans manager har fundet en ny plads i kalenderen til Søndersø.

Så nu bliver det i stedet lørdag den 16. maj klokken 20.15, at Sylvester og hans band Nåleøjet indtager den store sal i Borgerhuset på Dallundvej.

Sylvester, der er søn af Kim Larsen, har valgt at besøge de små byer på sin forårsturné, og det kommer altså Søndersø til gode. Og Borgerforeningen håber, at bandet vil møde en fyldt sal med et publikum, der har nydt Kim Larsens musik gennem mange år og nu er nysgerrige efter at høre den yngre Larsen.

Før corona-virussen satte Danmark i stå, havde Søndersø Borgerforening en travl start på marts med flotte besøgstal både til et foredrag med Anja Lovén, der fortalte om sine heksebørn, til hyggebanko og til tøsebrunch på kvindernes internationale kampdag den 8. marts.

Men til gengæld må generalforsamlingen, der skulle være holdt sammen med Sylvester Larsen-koncerten 27. marts, aflyses.

Billetter til den nye koncert-dato den 16. maj, enten til koncerten alene eller til koncert og spisning, kan bestilles på telefon 2446 0698.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Mindeord For abonnenter

Mindeord: Pia Tørving var sprællevende, spændende og engageret - sådan vil vi huske hende

Annonce