x
Annonce
Middelfart

Corona: Fjelsted Skov tilbyder 'hjemmekontorer'

Fjelsted Skov Konference tilbyder nu deres 78 værelser som "hjemmekontor" til folk, der skal passe jobbet fra et andet sted end arbejdspladsen - og som måske har svært ved at finde roen på privaten. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Konferencestedet Fjelsted Skov tilbyder fra i dag "hjemmekontor" til private, der har brug for ro til at passe jobbet fra et andet sted end arbejdspladsen.

Fjelsted: Hvis det hele bliver lige lovlig hektisk på hjemmefronten med børnepasning, skolestue, hundeluftning og et forsøg på at levere en indsats over for sin arbejdsplads på samme tidspunkt, så har Fjelsted Skov et bud på en løsning.

Konferencestedet lukkede ned sammen med resten af landet, da ordrebogen fra den ene dag til den anden tyndede ud. Og modsat flere andre restaurationer, der tilbyder takewaymad, har Fjelsted Skov holdt helt lukket. Men nu ser Morten og Simon Frandsen, der driver stedet, et muligt behov for folk, der arbejder hjemme.

- Vi vil gerne tilbyde, at man kan bruge et værelse hos os som hjemmekontor. Vi har alle de faciliteter, som der skal til. Og så er der ro, siger Simon Frandsen.

Det koster 299 kroner om dagen at benytte stedet, og skal man have frokost, kan det bestilles - og leveres uden for døren.

- Vi kan også tilbyde online-betaling, så man faktisk stort set ikke skal have kontakt med nogen for at være her, siger Simon Frandsen.

Han har fået Middelfart Erhvervscenter til at dele tilbuddet blandt medlemmerne, fordi det måske kan være attraktivt for nogle virksomheder at tilbyde "hjemmekontoret" til deres ansatte.

Annonce

Alt kører i tomgang

Simon Frandsen er spændt på at se, om nogle af Fjelsted Skovs 78 værelser dermed kommer i brug.

For ellers er det stille dage på rute 161 ved Fjelsted.

- Vi får aflysninger helt frem til august og september i øjeblikket. Så vi er stoppet med at markedsføre os. Vi har været alt igennem fra varme til tømning af skraldespande. Alle de ting, som vi ikke normalt bruger tid på at tjekke efter for optimering, siger Simon Frandsen, der for tiden passer stedet sammen med broderen Morten og en enkelt ansat.

Man kan læse mere om Fjelsted Skovs kontortilbud på virksomhedens website.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Coronavirussen vil forandre dansk politik

I Danmark har vi – heldigvis – en politisk tradition for, at vi rykker sammen, når det gælder. Således kunne Folketinget på tværs af partiskel i et højt tempo og uden det sædvanlige politiske fnidder vedtage de nødvendige tiltag. Hvad enten det var omfattende og nødvendige tiltag på sundhedsområdet, forbud mod større forsamlinger eller en historisk stor økonomisk kompensation til ansatte og virksomheder, der er ramt af Coronaen. Også fagbevægelsen og arbejdsgiverne har med indgåelsen af en trepartsaftale, der spænder et sikkerhedsnet ud under rigtigt mange lønmodtagere og mange virksomheder vist, at de er parate til at tage ansvar i denne svære situation. Men det er ikke slut endnu, og der bliver brug for flere tiltag. Både for at håndtere sundhedssituationen, men også for at sikre, at de alt for mange virksomheder, der af den ene eller anden årsag ikke bliver hjulpet af de vedtagne hjælpepakker, kan få den fornødne hjælp. Når denne coronakrise er drevet over, er der behov for samarbejder på tværs af partiskel. Til den tid vil dansk politik være forandret. Vi vil stå med en kæmpe regning, som vi endnu ikke kender, og som skal samles op. Det kommer til at kræve politisk mod og vilje. Hvordan sikrer vi de rette politiske rammer, økonomisk vækst og dermed en fortsat høj beskæftigelse? Og hvordan får vi de mange tusinde mennesker, der i disse dage bliver afskediget eller sendt hjem, tilbage på arbejdsmarkedet? Der er mange spørgsmål, der kræver politisk handling og samarbejde i Folketinget. I den første tid af coronakrisen har Folketinget vist vilje til samarbejde, men hvor længe vil det vare ved? Vil vi se ydrefløjene grave sig ned, som vanen forskriver? Og hvad med regeringens parlamentariske grundlag – herunder ikke mindst Enhedslisten og SF – vil de have modet til også at træffe upopulære beslutninger? Der må gøres ofre i tiden efter, og det er ikke givet, at Arne får lov til at komme tidligere på pension, eller at vi kan afsætte ubegrænset med penge til klimaet, hvis pengene ikke er der. For mig at se er løsningen klar: Et tæt samarbejde mellem S-regeringen og Venstre om en omfattende plan, der skal få Danmark tilbage på sporet. En plan, der rækker mange år frem – også til efter næste folketingsvalg. De to partier har flertal tilsammen og har for mig at se en forpligtigelse til at træffe de nødvendige politiske beslutninger for at bringe Danmark sikkert videre. Coronavirussen har derfor forandret dansk politik her og nu men så sandelig også på lang sigt.

Annonce