Annonce
Odense

Corona: Byens Ø er fjernet fra politiets hotspot-liste

Byens Ø er fjernet fra poltiets hotspot-liste. Arkivfoto
Der er stadig tre steder tilbage i Odense, som Fyns Politi har særlig fokus på for at undgå store forsamlinger.
Annonce

Fyns Politi har besluttet at fjerne to af de seks fynske steder, der er på den hotspotliste over områder, som man holder særligt godt øje med for at undgå forsamlinger, der kan føre til corona-smitte.

I Odense er det Byens Ø, der ikke længere er på listen, og desuden er Krøyers Have i Svendborg fjernet fra listen.

Årsagen til ændringerne er, at Fyns Politi vurderer, at den ekstraordinære tilstedeværelse ikke er nødvendig de pågældende steder i forhold til at sikre forsamlingsforbuddet.

- Jeg synes, det er glædeligt, at vi kan fjerne to steder fra vores hotspotsliste, for årsagen er jo, at borgerne har opført sig fornuftigt og overholdt reglerne, siger politidirektør Arne Gram.

Annonce

Kun få bøder

Fyns Politi har patruljeret flere gange dagligt ved alle seks hotspots, siden de blev oprettet den 24. april. På ingen af de seks steder har det været grundlag for at oprette opholdsforbud i den forgange periode, og der er kun givet få bøder. Alligevel fastholder Fyns Politi de fire øvrige steder steder, da der her stadig vurderes at være en øget risiko for for store og for tætte forsamlinger.

I Odense er det Munke Mose, Eventyrhaven og Skovsøen/Engen, der stadig er på listen, og i Svendborg gælder det Christiansminde.

- Vi håber og regner med, at de gode takter, som borgerne har udvist indtil nu, fortsætter – også på Byens Ø i Odense og i Krøyers Have i Svendborg, selvom de altså ikke er hotspots længere. Vi patruljerer stadig alle de steder, hvor fynboerne er og bødeblokken er også stadig med, lyder det fra Arne Gram.

Politiet vurderer løbende listen med Hotspots og melder ud, hvis der foretages ændringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Koks i kulissen i Den Fynske Opera: Tidligere næstformand genkender ikke to vigtige mødereferaters indhold

Kerteminde

At blive voksen

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Kerteminde For abonnenter

Million-priser på Nordre Havnekaj fastsat: Nu sættes 18 eksklusive Kerteminde-huse til salg

Annonce