Annonce
Middelfart

Lukket: Middelfart-hoteller lukker midlertidigt ned på stribe

Comwell Kongebrogaarden er ind til videre lukket frem til den 31. marts. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Den danske hotelkæde Comwell har torsdag valgt at lukke sine to hoteller i Middelfart. Dermed er der kun to større overnatningssteder tilbage i kommunen.

Opdateret 20. marts klokken 14.30: Også Hotel Borgmestergaarden i Middelfart holder fortsat åbent og tilbyder 45 sengepladser i værelser, suiter og lejligheder med eget køkken. Indehaver Torben Scheel oplyser, at man ingen planer har om at lukke ned på grund af coronakrisen, da hotellet opererer uden reception og anden bemanding.

Middelfart: Comwell Kongebrogaarden og Comwell Middelfart er blandt de otte hoteller, Comwell torsdag har valgt at lukke ind til videre på grund af den seneste udvikling i corona-krisen.

Dermed er hovedparten af hotellerne i Middelfart Kommune lukket, da også Hindsgavl Slot, Severin Kursus- og Konferencecenter og Sinatur Sixtus og Hotel Park i Middelfart har valgt at stoppe driften resten af marts ind til videre. Kun Motel Lillebælt og Fjelsted Skov Hotel og Konference tager i øjeblikket imod overnattende gæster.

De øvrige seks lukkede Comwell-hoteller er Comwell Holte, Comwell Sorø, Comwell Korsør, Comwell Klarskovgaard, Comwell Kellers Park og Comwell Rebild Bakker. Desuden lukker Comwells venue, Centralværkstedet, i Aarhus også midlertidigt.

Comwell oplyser i en pressemeddelelse, at alle nævnte steder er blevet lukket torsdag klokken 10.00 og åbner igen tirsdag 31. marts klokken 10.00 - dog forudsat, at der ikke kommer yderligere påbud fra regeringen.

Der vil fortsat være åbent på Comwells hoteller i Odense, Aarhus, Aalborg, Køge, Kolding, Helsingør og Roskilde.

Annonce

Følger regeringens anvisninger

- Vi har fuld tillid til regeringens og Sundhedsstyrelsens tiltag og har hele tiden fulgt deres anvisninger. Nu står vi så overfor en række nye påbud og initiativer, der ganske enkelt ikke gør det muligt at drive vores hoteller. Så når der nu foreligger et forbud mod forsamlinger på mere end 10 personer, så rammer det selvfølgelig vores forretning særdeles hårdt. Men det vigtigste er, at vi udviser samfundssind og følger regeringens tiltag i bekæmpelsen af coronasmitten herhjemme, siger koncernchef, Peter Schelde.

På spørgsmålet om de økonomiske konsekvenser af nedlukningen af koncernens otte hoteller og Centralværkstedet svarer Peter Schelde:

- Det er selvsagt alvorligt, når mere end 90 procent af omsætningen forsvinder stort set fra den ene dag til den anden. Vi er i øjeblikket i fuld gang med at vurdere regeringens hjælpepakker, men jeg er dog bekymret for, at de ikke er tilstrækkelige. Derfor gør vi brug af alle de værktøjer og muligheder vi har for at bringe Comwell bedst muligt igennem denne ekstraordinære situation. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at holde hånden under vores medarbejdere. Men på trods af regeringens hjælpepakker, så kommer vi desværre til at tilpasse vores organisation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce