Annonce
Kerteminde

Computer som prævention

Annonce

Helse: En fiks lille computer på størrelse med en cd skive - er den sikre og naturlige måde at undgå uønsket graviditet på.

Med cyklus computeren skal man hver morgen måle sin temperatur, computeren krydstjekker med den indprogrammerede data og fortæller ved at lyse grønt eller rødt, om man kan blive gravid indenfor de næste 24 timer eller ej.

Metoden har et videnskabelig bevist pearl-index på 0,7, dvs. er 99,3% sikker, og er mere sikker end mange p-piller og brug af spiral.

Computeren fremhæves især, fordi det er den mest naturlige form for prævention overhovedet, da kroppen ikke bliver påvirket af hormoner eller andre fremmede stoffer, den naturlige balance og menstruationscyklus bliver ikke påvirket, man skal aldrig huske at købe præventionsmidler - og der er ingen ekstra omkostninger når først computeren er købt.

Cyklus computeren kan med de indbyggede yderligere funktioner også være en stor hjælp til par der ønsker at stifte familie.

Cyklus computeren blev udviklet i Tyskland i 1986, og siden har et hold af gynækologer, software-eksperter, elektronikingeniører og designere arbejdet konstant på at forbedre den.

Cyklus computeren er ny på det danske marked. Den importeres af Jasminika Dolfi, der også forhandler menstruationskoppen Diva Cup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dårlige udsigter: Corona-pessimisme breder sig i fynsk erhvervsliv

Annonce