Annonce
Erhverv

Comeback i ejendomsbranchen: Først solgte han firmaet - nu er han tilbage som medarbejder

Flemming Jørgensen er tilbage på sin gamle arbejdsplads som vurderingskonsulent, nu i nye lokaler i TBT Tower midt i Odense. Foto: Engel & Völkers
Han drev Home Erhverv i Odense i 13 år, solgte det og vender nu tilbage som vurderingskonsulent i det "gamle" Home Erhverv, der nu hedder Engel & Völkers Commercial.

Det er en ring, der bliver sluttet, når Flemming Jørgensen nu igen begynder at arbejde for det firma, han oprindelig var med til at starte for 20 år siden.

Han har 30 års erfaring i ejendomsbranchen og havde ellers trappet lidt ned for at koncentrere sig om sine egne ejendomme, men med et nyt konsulentjob for Engel & Völkers Commercial, der tidligere blev drevet under navnet Home Erhverv, vender han tilbage til sin gamle metier: At værdiansatte og vurdere investeringsejendomme.

Flemming Jørgensen startede sammen med Tony Hamilton i 2002 Home Erhverv på franchisebasis, og op gennem 00'erne og halvt ind i næste årti gik det så godt, at de i 2015 med god fortjeneste kunne afhænde Home Erhverv til Henrik Svane.

Annonce

Henrik Svanes Home Erhverv blev for knap to år siden indlemmet i den tyskejede kæde Engel & Völkers, hvor Svane i dag er direktør og partner i Odense-afdelingen.

I de første par år efter salget i 2015 arbejdede Flemming Jørgensen videre på sin gamle arbejdsplads, inden han i en periode blev ansat på Odense Havn A/S, hvor hans tidligere kompagnon, Tony Hamilton, i mellemtiden var blevet vicedirektør med ansvar for havnens ejendomsportefølje.

- Efter et par år på havnen sagde jeg op, for jeg har selv lidt ejendomme og ville gerne bruge mere tid på dem, men nu har jeg solgt nogle af dem med god hjælp fra Engel & Völkers, og i den forbindelse spurgte Henrik Svarn, om jeg ikke havde lyst til at arbejde lidt igen. Jeg er kun 63 år, og det har jeg sagt ja til, for jeg har stadig lyst til at bruge mine kompetencer i branchen, fortæller Flemming Jørgensen.

Ny lov kan give ekstra arbejde

Især forventer han og andre i branchen en del arbejde, hvis et lovforslag om lagerbeskatning af investeringsejendomme som ventet bliver vedtaget. Sker det, vil en masse ejendomsbesiddere med ejendomsporteføljer på over 100 mio. kr. få brug for nye og helt skarpe vurderinger af deres ejendomme.

At det er baggrund af ansættelsen, lægger Henrik Svane heller ikke skjul på.

- Flemming er primært tilknyttet for at imødese det store behov for kompetente vurderinger i forbindelse med den nye lov om lagerbeskatning. Vi får tilført og styrket vores team med en person, der har stor erfaring i værdiansættelser og vurderinger af erhvervsejendomme og desuden har mange års erfaring inden for branchen, siger Henrik Svane.

Før Home Erhverv arbejdede Flemming Jørgensen i en årrække i det daværende realkreditinstitut Kreditforeningen Danmark, i dag Realkredit Danmark.

Annonce
For abonnenter

Iværksætterbrødre har succes med sportsstrømper: Nu vil de også lave en forretning ud af vitaminer og mineraler

Erhverv For abonnenter

Vild fremgang for ejendomsudlejer: Familien Barfoeds formue er vokset voldsomt - Vi tænker ikke over, at vi er blevet rigere

Danmark

Onsdagens coronatal: 744 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Skrappere regler for livsfarlig asbest på vej: Sager som den fra Odense, hvor elektrikere fik asbest i hovedet, kan lettere straffes i fremtiden

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Nej tak til Big Mac: Svinene lugter og genbrugsstation støjer - men en anden mulighed til ny fastfoodrestaurant er i spil

Erhverv

Overskuddet blev mindre hos optikeren: - Coronaen kostede på bundlinjen

Nyborg

Dropper talentpriser: Ingen blev nomineret

Økonomien bremser op: Faldende boligpriser og store rentestigninger i vente

Odense

Så gik den ikke længere: Kæmpe eventsted er endnu en gang ramt af konkurs

Odense For abonnenter

Flere kilo hash fundet i lejlighed: Men dommer blev ikke overbevist af politiets beviser

De giver den gas: Ordblinde håndværkere har succes med Danmarks største 3D-printer farm

Odense

Charlotte skralder sig til et madbudget på 200 kroner om måneden: Få hendes bedste råd her

For abonnenter

Direktør: Politikerne skal huske, hvad de har lovet de lokale medier

Middelfart

Karin og Johannes var til fødselsdag, da én af gæsterne faldt om med hjertestop: Tirsdag lærte de selv at redde liv

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De frygter hestepærer, ødelagt strand og skræmte dyr: Beboere vil ikke lægge strand til badende heste

Erhverv

Revisionsfirma gør op med branchens hårde arbejdspres: Her skal man ikke have dårlig samvittighed over at gå til tiden

Annonce