Annonce
Middelfart

Claus tog afsked efter 14 år som afdelingsdirektør: - Der er ingen, der kan sige Mi'elfart Sparekas' som dig

Fredag eftermiddag blev Claus Hansens afsked med Middelfart Sparekasse efter 14 år som afdelingsdirektør markeret ved en reception. Foto: Sofie Ejlskov Hugger

Middelfart: At Claus Hansen er en mand, alle kender i Middelfart, var til at mærke fredag eftermiddag, hvor masser af gæster, herunder politikere og andre lokale aktører, samledes i Middelfart Sparekasse for at markere afdelingsdirektørens sidste arbejdsdag efter 14 år.

Claus Hansen tager afsked med bankverdenen og begynder som restauratør, når han fra september åbner Restaurant Marsvinet på Middelfart Marina.

Hans opsigelse blev offentliggjort på Fyens.dk den 3. juli, mens hans nye virksomhed blev afsløret den 15. juli, og i sin tale under reception roste administrerende direktør i Middelfart Sparekasse Martin Baltser med et glimt i øjet da også Claus Hansen for at have formået at finde og starte en forretningsidé på under fjorten dage.

Annonce

Derudover fremhævede han sin nu forhenværende kollegas nysgerrighed, gåpåmod og gode idéer.

- Dit kendetegn har været din fløjten og munterheden, som du også har været i stand til at dele ud af, lød det fra Martin Baltser, der ligeledes ikke kunne dy sig for at nævne Claus Hansens  fynske dialekt.

- Der er ingen, der kan sige Mi'elfart Sparekas' ligesom dig, konstaterede han.

Efter Martin Baltser tog borgmester i Middelfart Kommune Johannes Lundsfryd (S) ordet. Han roste blandt andet Claus Hansens store engagement i Middelfart, hvor han både er formand for fodboldklubben MG&BK og har en bestyrelsespost ved Rock Under Broen.

- Helt vemodigt

Selvom han glæder sig til at komme i gang med sit nye arbejde fra september, var det ifølge Claus Hansen "mærkeligt" at skulle tage afsked med sparekassen og gode kolleger.

- Det er helt vemodigt. Men jeg er også glad for 14 gode år. Der er sket rigtig mange ting på 14 år, konstaterede han.

Her henviste han til, at banksektoren i de senere år er blevet for præget af love og restriktioner. Til gengæld fremhævede han året 2010, hvor Middelfart Sparekasse flyttede i det nuværende hovedsæde i Havnegade efter at have holdt til både i gågaden og i den gamle Aldi-bygning.

- Noget af det, der har været sjovt, var, da vi flyttede i et nyt hovedsæde, fortalte Claus Hansen.

Han skal nu bruge den næste måned på at forberede sin restaurantåbning.

- Jeg glæder mig meget til at tage imod glade gæster og forhåbentlig give dem en rigtig god oplevelse, sagde han.

Claus Hansen åbner sammen med fire andre investorer, som han dog endnu ikke har sat navne på.

Til receptionen fredag ville han dog gerne bekræfte, at det er nogle, "vi" (redaktionen i Middelfart, red.), kender. Og at nogle af dem var til stede.

Claus Hansen holder reception igen den 3. september på Restaurant Marsvinet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Benjis Burgers forsøger at slutte fred med naboen: - Jeg kan godt forstå, at han har været sur på mig

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce