Annonce
Kerteminde

Claus mistede sin mor - og fik hende igen takket være en god indsats fra politiet og lokalsamfundet

Claus Maimann Jensens 77-årige mor Bente er hjemme igen og ved godt mod efter tirsdagens strabadser, da hun konfus forlod rehabiliteringscenteret. Privatfoto

- Lokalsamfundet reagerede helt fantastisk. Sikke en hjælp vi fik, fortæller Claus Maimann Jensen, hvis mor i går forsvandt fra rehabiliteringscenteret i Munkebo - og blev fundet igen syv-otte timer senere

Munkebo: - Jeg mangler min mor, lød Claus Maimann Jensens appel på Facebook i går. Heldigvis mangler han hende ikke længere.

Hans mor, 77-årige Bente Jensen, forlod rehabiliteringscenteret i Munkebo i går ved middagstid og blev fundet igen ved 17.30-tiden i god behold. Hun havde været på en forbløffende lang gåtur og var endt i en frugtplantage et sted mellem Boels Bro og Bregnør Havn, fortæller Claus Maimann Jensen.

- Min mor er halvanden meter høj og vejer kun 32 kilo. Vi havde aldrig i vores vildeste fantasi forestiller os, at hun kunne gå så langt, og da slet ikke i et så besværligt terræn, som det hun var fundet ind i. Utroligt, hvordan hun har fået rollatoren med. Hun har jo lige været syg, og det var derfor, hun var på rehabilitering for at komme til kræfter igen - det er hun da så åbenbart, griner han lettet over, at have sin mor hjemme på rehabiliteringscenteret igen.

Annonce

Fundet i en plantage

Politiet var ude at lede med hunde, og folk i Munkebo var ude at lede, og det var en lokal på mountainbike, der til sidst fandt Bente Jensen i plantagen et par kilometer fra rehabiliteringscentret.

- Midt i fortvivlelsen over, at min mor var væk, var det fantastisk at opleve den store hjælpsomhed, der er. Man kan sige meget om Facebook, men i sådan et tilfælde er det meget effektivt.

Claus Maimann Jensen blev kontaktet af personalet på rehabiliteringscentret ved middagstid i går. De kunne ikke finde hans mor og havde ikke set hende i 15-30 minutter.

- De var utroligt hjælpsomme i betragtning af, at de jo også havde de andre i centeret at tage sig af.

Han fortæller, at hans mor har været fuldstændig konfus på sin vandretur i Munkebo.

- Hun kan slet ikke forklare os, hvorfor hun er gået, og hvorfor hun ikke bare har søgt hjælp i et hus undervejs. Men nu er hun tilbage, og vi er bare dybt taknemmelig over al den hjælp vi har fået fra personalet, politiet og alle de lokale, der hjalp til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce