Annonce
Middelfart

Claus Holm grillede på perronen

Vejrguderne var med Perronen, som fredag fik besøg af Claus Holm. Privatfoto

Middelfart: Fredag eftermiddag trillede Claus Holm og hans rullende køkken - med råvarer og grill - ind på Perronen i Middelfart.

Det var en ægte sommer grillmenu, som Claus Holm og de mange hjælpende tilberedte: spareribs, ringriderpølser, majskolber og store, søde orange kartofler og tre forskellige slags salater. Desserten var frugt på spyd med vanilje- og chokoladecreme.

Arrangementet var først og fremmest for de, der til daglig arbejder på Perronen, det vil sige mennesker med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, men også medarbejdere, familie - nogle gange tre generationer - ledsagere og frivillige deltagere.

- Alle lader sig gerne smitte af Claus Holms store entusiasme - mad med kærlighed, siger en af de unge mænd ifølge en pressemeddelelse fremsendt af arrangøren Pia Becker.

En af de unge kvinder på Perronen, Simone, havde bagt gulerodskage. Den faldt lige i Claus Holms og alle øvrige deltageres smag - og blev nydt, mens planen for tilberedning af grillmad og tilbehør blev lagt. /EXP

Tre forskellige salater var på menukortet, da Claus Holm og Co. i fredags lavede en grilllmenu. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Odense For abonnenter

Danni vil kæmpe for, at populær misbrugsbehandling kan overleve: - Jeg skal ikke tilbage til det kommunale tilbud

Annonce