Annonce
Sydfyn

Civilbetjente og hunde: Stor politi-aktion på adresse i Svendborg

På en adresse på Møllevænget i Svendborg var der politiaktion. Det drejer sig om en igangværende efterforskning, lyder det fra Fyns Politi. Foto: Linea Andersen
På Møllevænget i Svendborg var en stor patrulje af civile betjente dukket op. Betjentene var til stede i både et hus, en campingvogn og en anden bygning på vænget. Fyns Politi vil ikke sige meget om sagen, men garanterer for, at der ikke er fare på færde.
Annonce

Svendborg: En lang række af civile politibiler holdt torsdag før middag på Møllevænget ved Christiansmøllen i Svendborg.

Betjentene på stedet var i civil beklædning og havde også taget hunde med.

Omkring seks civilbiler kunne avisens reporter konstatere var på stedet. Ligeledes at politiet var til stede i et hus på vænget samt i en campingvogn samt en forladt bygning nær ejendommen.

Ved 11.15-tiden kom endnu en civil politibil med tre betjente.

- Vi er i gang herinde, lød det fra en betjent, der gik inde i campingvognen, hvorefter de tre nytilkomne gik direkte ind i huset.

Der var i det hele taget løbende aktivitet ind og ud af huset, og en skramlen og rumsteren kunne høres fra den campingvogn, der stod parkeret ved ejendommen. I bygningen, der lå ganske nær huset, var politiet også i gang, men med hvad, vides ikke.

Vagtchef ved Fyns Politi Anders Furbo Therkelsen fortæller, at politiet er på stedet i forbindelse med en igangværende efterforskning. Derfor kan han ikke komme nærmere ind på, hvad sagen drejer sig om.

Han forsikrer dog, at der ikke er fare på færde.

- Naboer og borgere i nærområdet kan være helt trygge. Det skulle ikke være noget at frygte, fortæller han som den sidste kommentar til sagen. /limai

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce