Annonce
Trekantområdet

Nye butikker strømmer til: City Vejle sætter medlemsrekord

Heidi Pedersen driver specialbutikken Smagdansk i Vissinggade. Hun er en af flere nye medlemmer i City Vejle, som melder om rekord-tilstrømning til foreningen. Foto: Mads Dalegaard
I kølvandet på corona-krisen strømmer butikkerne til Vejles cityforening.

Vejle: Coronakrisen har lært danskerne, at man viser samfundssind ved at holde afstand, men i midtbyen rykker forretningerne tættere sammen som reaktion på krisen.

Det fortæller Andreas Kiis Antonsen, citychef i City Vejle, som har oplevet rekord-tilstrømning af nye medlemmer i foreningen.

- Corona har skabt utrolig meget usikkerhed om fremtiden, og jeg tror, at det er i det lys, at vi skal se de mange nye indmeldelser. Alene i juni meldte otte forretninger sig ind, hvilket er mere end i hele 2019, og i alt har vi indtil videre fået 13 nye medlemmer i 2020, fortæller Andreas Kiis Antonsen.

Annonce

- Tidspunktet var rigtigt

En af dem, der har meldt sig ind i City Vejle ovenpå corona-krisen, er Heidi Pedersen, indehaver af specialbutikken Smagdansk i Vissingsgade.

Hun åbnede sin butik med danske specialiteter i Vissingsgade 2 i marts 2018.

- Jeg meldte mig ind for en måned siden, fordi jeg følte at det var det rigtige tidspunkt. Andreas er kommet i min butik, siden han tiltrådte, og har fortalt om sine planer og idéer. Det gav mig en god fornemmelse, som jeg ikke tidligere har haft, og derfor valgte jeg at melde mig ind i City Vejle, fortæller Heidi Pedersen, der tilbage i 1990'erne selv sad i foreningens bestyrelse.

Hun peger desuden på corona-krisen, som en vigtig faktor bag beslutningen om at melde sig ind i City Vejle.Jeg meldte mig ind for en måned siden, fordi jeg følte at det var det rigtige tidspunkt.

Heidi Pedersen, indehaver af Smagdansk i Vissinggade- Corona-krisen har vist os alle, hvor vigtigt det er, at vi står sammen som by. Det er, som jeg ser det, også den vigtigste opgave nu: At styrke fællesskabet i byen, og her er jeg glad for Andreas' arbejde med at inddrage byens foreningsliv i arrangementer og events i midtbyen, fortæller Heidi Pedersen, der fra første parket har kunnet følge med i Vissingsgades udvikling de seneste to år.

- Da jeg åbnede min butik, var der seks tomme butikslokaler i Vissingsgade - nu er der ingen. Det er vigtigt for en sidegade som vores, og det viser, at kunderne godt kan finde ned i sidegaderne, hvor specialforretningerne typisk ligger, siger Heidi Pedersen.

Annonce
Nordfyn For abonnenter

21-årige Damien er med i Paradise: - Jeg har altid gerne villet være et kendt ansigt

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Nyborg

Udsolgt festival var en succes: - Vi måtte sende bud efter mere fadøl

Assens For abonnenter

Lastbilchaufføren Thor har startet en maskinstation med kun én maskine: - Når man først har prøvet at være sin egen chef, vil det nok altid lokke lidt

Faaborg-Midtfyn

Minibus med flere passagerer kørte direkte i grøften: Chauffør fik pludselig ildebefindende

Odense

Rockbands fra 70'erne og 80'erne laver maratonkoncert: -Vi håbede på 5-6 bands, men så stod vi pludselig med 13 bands

Valgkamp med forbehold: Intern uenighed om EU-afstemningen i flere partier

Faaborg-Midtfyn

Se video: Ingen hajtænder, dårligt udsyn og biler på skoleelevers cykelstier - Her er de tre største trafikale udfordringer

Kerteminde For abonnenter

Træhytte, chokolade og kød: Verena og Michael udvider deres firma med frilandsgrønt markant

For abonnenter

På få år er Modulex gået fra underskud til to-cifret millionoverskud: - Vi kan næsten ikke rekruttere hurtigt nok

Odense

Tætpakket debut for letbanen: En Tesla fik hornet, og borgmesteren måtte bøje i knæene for at holde balancen

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Odense

Borgmester afviser at tale om pisk for at få bilisterne over i letbanen: - Det kan jo være, at det går over al forventning i den kommende års tid

Middelfart For abonnenter

Michael var bekymret for identitetstyveri, når borgere skulle hjælpes med MitID: Nu er der sket ændringer

Kultur

Ultrapopulær popsmed kom hjem fra fabrikken: Andreas Odbjerg vinder suverænt den største fynske musikpris

Annonce