Annonce
Middelfart

Cirkus med bøller og Bubber

TV-manden Bubber kæder hele forestillingen sammen. Pr-foto.

Arena er klar med nytænkt forestilling og ny musik

Annonce

Middelfart: Sommertid er lig med cirkustid. I hvert fald for Cirkus Arena, som er draget på en længere landsturné og herunder gæster Middefart. Det sker søndag 18. juni kl. 12 og 15.30 i det store rødgule telt på pladsen under den nye Lillebæltsbro. Forestillingen kl. 12 er allerede udsolgt.

I år er det en helt nytænkt forestilling og nyskrevet cirkus-popmusik, der binder forestillingen sammen og tager børn og voksne med ind i eventyrenes magiske verden, lover Cirkus Arena i en pressemeddelelse.

TV-manden Bubber er konferencier i år og vender dermed tilbage til manegen efter 20 års pause. I cirkusteltet er der lagt op til lidt af hvert, både bøllerne fra Balladegade, fortryllende cirkusprinsesser, 10 hvide araberhingste, svævende trapezpiger, sangglade dromedarer og jongløren, der kan gribe alt mellem himmel og jord. I år har Arena mange nye numre med.

Forestillingen har fået fine anmeldelser, og i mange byer meldes eller har der været udsolgt, hvilket glæder direktør Benny Berdino. /EXP

Bøllerne fra Balladegade viser halsbrækkende akrobatik. Pr-foto
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce