Annonce
Kerteminde

Cirkus Arena er tilbage i Kerteminde

I årets cirkusforestilling i Cirkus Arena er de frygtløse motorcykelkører fra Diorios tilbage i manegen. Pr-foto

Kerteminde: Som noget helt særligt er cirkusdirektør Benny Berdino tilbage i manegen, når Cirkus Arena søndag 16. juni klokken 14 slår teltet op ved roklubben i Kerteminde.

Benny Berdino har trådt sine barnesko i Cirkus Arena og har set det vokse sig fra Danmarks mindste cirkus til Nordens Største Cirkus.

Nu er han tilbage i manegen, hvor han selv skal præsentere forestillingen for første gang i fem år.

Årets forestilling, som har høstet mange roser fra anmelderne, er fyldt med muskel - og hestekræfter. Som publikum kommer du blandt andet til at møde stærke håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften samt gruppen Duo Costache, som får tænderne til at klapre i et nyt nummer. I manegen bliver der også besøg af cirkusprinsessen og hendes brune araberhingste samt de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som også er tilbage i manegen.

- Jeg er utrolig glad for de mange talentfulde artister, vi har samlet til årets forestilling. De gør det alle sammen helt fantastisk. Alle vores artister har et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag. Det kan virkelig ses i manegen, og det er fantastisk at opleve, når både børn, voksne og ældre samles om vores forestilling og får en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter, fortæller Benny Berdino i en pressemeddelelse.

Annonce
Cirkusdirektør Benny Berdino er tilbage i manegen og skal selv præsentere forestillingen. Pr-foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dødsfald i Odense Arrest: Meget beklagelig mørkelægning fra myndighedernes side

Det er beklageligt, at Fyns Politi og Kriminalforsorgen har mørkelagt den tragiske sag om den 27-årige danske mand, der lørdag morgen blev fundet død i Odense Arrest. Beklageligt fordi offentligheden har en legitim interesse i at få årsag og omstændigheder at vide, når en ung mand dør i politiets varetægt. Og beklageligt fordi mørklægningen baner vej for allehånde gætterier, der næppe er politi og myndigheder venligt stemt. Politiet begrunder mørklægningen med at sagen efterforskes, og det er sædvanligvis en begrundelse, som pressen respekterer. Der kan være gode grunde til, at politiet i faser af en efterforskning holder kortene tæt til kroppen. I dette tilfælde forekommer “hensynet til efterforskningen” dog at være en standardafvisning, der er hentet til lejligheden. For det første er det svært at se, at et dødsfald, som tilsyneladende ingen andre mennesker er impliceret i, kan kræve en mørkelagt efterforskning over flere dage. Men selv med accept af mulige faktorer, som lægfolk ikke kender til, er der - for det andet - spørgsmål, som politiet må kunne svare på, efterforskning eller ej. For eksempel spørgsmålet, om den afdøde mand skal obduceres - en oplysning, som politiet i mange andre sager går ud med af egen drift. Senest da en ung mand blev fundet druknet i Munke Mose. Den afdøde 27-årige mand var dansker og mistænkt for at have begået et mord i Sverige. Han blev anholdt af dansk politi fredag aften på den fynske motorvej ved Ejby. Det rejser en række spørgsmål, bl.a. om han fik skader i forbindelse med biljagten, om han var psykisk uligevægtig ved anholdelsen, og om han i løbet af fredag aften eller nat blev tilset af en læge. Relevante spørgsmål, idet man skal huske, at med anholdelse af en person følger også en forpligtelse til at passe på den anholdte. Indtil videre vil politiet end ikke oplyse dødsårsagen, og pressen må derfor nøjes med at give den generelle information, at det ind imellem sker, at indsatte i arresthuse begår selvmord. Disse hændelser forsøger medarbejderne i Kriminalforsorgen at komme i forkøbet, men det lykkes ikke altid, og det har omverdenen forståelse for. Af flere grunde vil det være i Fyns Politis interesse at trække mørklægningsgardinet helt eller delvist fra.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce