Annonce
Indland

Christianitter: Stop med at købe hash her

På et møde blandt beboerne på Christiania torsdag aften efter nedskydningen af en politibetjent opfordrer beboerne danskerne til at købe hash et andet sted.

Beboere på Christiania har torsdag aften afsluttet et fællesmøde uden at drage nogen endelige konklusioner oven på skyderiet onsdag aften, hvor tre personer, heriblandt to betjente, blev ramt.

Det oplyser pressetalsmand Risenga Manghezi ved 23.30-tiden.

- Jeg kan bekræfte, at vi nu går hjem, og vi sender tanker til den sårede betjent og de to andre, der er blevet såret. Vi mødes herude igen klokken 9.00 i morgen tidlig (fredag, red.), siger han.

Beboerne har aftalt at mødes i Pusher Street klokken 9.00 fredag. Hvad der præcis skal ske, ønsker pressetalsmanden ikke at oplyse.

Christiania og fristadens fremtid har været det store samtaleemne blandt især politikere efter episoden torsdag aften, hvor en hashhandler skød de tre personer i forbindelse med, at civilklædte betjente forsøgte at anholde ham.

Christianitterne opfordrer danskerne til at sende deres tanker til de sårede efter skyderiet, men opfordrer samtidig danskerne til at købe deres hash et andet sted.

- Hvis I vil støtte Christiania nu, så lad være med at købe jeres hash herude, siger Risenga Manghezi.

Både politi og politikkerne har kaldt episoden et "wake up-call" til christianitterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce