Annonce
Middelfart

Christian Kromann forlader byrådet

Christian Kromann forlader byrådsarbejdet, fordi han flytter fra Middelfart Kommune. Foto: Peter Leth-Larsen

Venstre skifter ud i sin byrådsgruppe. Christian Kromann flytter fra Middelfart Kommune og overlader dermed sin plads til Kent Mosgård.

På morgenen for årets budgetforlig kan Venstre i Middelfart fortælle, at der en udskiftning på vej i partiets byrådsgruppe.

Det er med stor beklagelse, at Venstre har modtaget meddelelse fra Christian Kromann, at han flytter fra Middelfart Kommune for at få en uddannelse, og dermed også forlader kommunalpolitik.

"Det er med blødende hjerte, at jeg må forlade Middelfart byråd, men jeg bliver nødt til at fokusere på at få færdiggjort min uddannelse til lærer. Desuden har min kæreste fået et job, der kræver, at vi flytter fra Middelfart", siger Christian Kromann i en pressemeddelelse fra partiet.

Annonce

Riishede i økonomiudvalget

Han forlader dermed sin plads i Økonomiudvalget og Skoleudvalget samt flere bestyrelsesposter, herunder formandsskabet for Middelfart Ungdomsskole.

"Jeg er ked af at skulle sige farvel til en meget arbejdsom ung mand, som Christian Kromann har været gennem mange år, både i Venstres Ungdom og gennem snart 5 år i byrådet. Vi har haft et rigtigt godt samarbejde og han vil blive savnet i gruppen. Jeg kan dog godt forstå hans prioritering. Kærligheden og en uddannelse er bare vigtigst", siger leder af Venstres byrådsgruppe Regitze Tilma.

Venstre kan til gengæld byde velkommen til Kent Mosgård, der overtager Christian Kromanns bestyrelsesposter i Ungdomsskolen og i Vestfynshallerne samt pladsen i Skoleudvalget.

Desuden får Kent Mosgård en plads i Social- og sundhedsudvalget, da Karin Riishede overtager Christian Kromanns plads i Økonomiudvalget.

"Når det nu ikke kan være anderledes, så kan vi glæde os til at byde velkommen til Kent Mosgård, der har vist et stort engagement i Venstre og foreningslivet, samt som betjent i det daværende Middelfart Politi, hvor han i flere år, var lokalpolitiets SSP repræsentant. Han vil uden tvivl have meget at kunne bidrage med i gruppen og i byrådsarbejdet", siger Regitze Tilma.

Christian Kromanns udtrædelse af byrådet sker fra 1. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kamerahold ville ikke hilse på OL-chefen fra Tommerup: Mere end et år senere gennemføres OL 'stensikkert'

Annonce