Annonce
Navne

Christian Hansen har 40-års jubilæum

Annonce

Jubilæum: Det er en udpræget lokal bankmand, der den 1. august havde 40-års jubilæum i Danske Bank. Christian Hansen begyndte som elev i daværende Bikubens afdeling i Otterup i 1980.

I 1985-1995 blev det til souschefjob i Knarreborg, Bellinge og Otterup, inden Christian flyttede med familien til Ølgod for at varetage jobbet som filialdirektør for bankens afdeling i den vestjyske by. Her kom hans medfødte interesse og praktiske erfaring med landbruget ham til stor gavn i møderne med de mange driftige landmænd.

I 1997 gik turen tilbage til Fyn som chef for den lokale filial i Søhus. Efter sammenlægningen med afdelingen i Odense Nord kaldte Nordfyn igen nu som filialdirektør for Søndersø afdeling i 2011.

Fra efteråret 2019 har Christian været personlig rådgiver i Odense Nord afdeling og koncentrerer sig nu om at hjælpe og rådgive hans mange loyale kunder.

Involvering i - og hjælp til foreninger i lokalsamfundet, har altid ligget Christian på sinde. Han har bl.a. været med i Stige Friskoles bestyrelse i otte år, kasserer i Søhus Stige Boldklubs forældreforening i otte år og nu medlem af bestyrelsen i Søndersøs Handelstandsforening i ni år.

Fritiden bruges med familien, jagtkammeraterne, veteranfodbold i Søhus-Stige Boldklub og som autodidakt håndværker med små byggeprojekter på familiens ejendom i Larsskovgyden.

Opgaver og projekter er mange, men kan dog udsættes med et enkelt ord: Hvis det kommer fra en knap 3-årig knægt, der kalder på morfar.

Jubilæet markeres med reception i Odense Nord afdeling fredag den 28. august kl. 13-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Annonce