Annonce
Fodbold

Christian Eriksen-salg: Der er stadig håb for OB og Middelfart

Christian Eriksen er ifølge Gazetto dello Sport allerede på vej til Inter i Milano i dette transfervindue. Venter italienerne til sommer, bliver der ingen penge til OB og Middelfart. Foto: Reuters/Lee Smith.
Hvis Christian Eriksen sælges til Inter i januar-transfervinduet, kan OB få 1,8 millioner og Middelfart 365.000 kroner i uddannelsespenge.

FODBOLD: I de seneste dage har flere italienske medier berettet om Inter-manager Antonio Contes interesse i Eriksen - og nu forlyder det så, at den 27-årige playmaker og Inter er blevet enige om en kontrakt, der løber frem til sommeren 2024. Det skriver Gazzetta dello Sport.

Ifølge mediet, er der dog ingen aftale mellem Tottenham og Inter. Det menes, at den italienske klubs direktør, Giuseppe Marotta, slet ikke har taget kontakt til Daniel Levy endnu. Det forventes imidlertid, at Tottenham vil acceptere bud i omegnen af 150 millioner kroner.

Det vil sige, at der stadig er håb for OB og Middelfart om at få del i de uddannelsespenge, som udløses ved videresalg. 150 million kroner betyder 1,8 millioner kroner af kagen til OB og 365.000 kroner til Eriksens barndomsklub Middelfart.

Det menes, at Eriksen kan se frem til en kolossal lønstigning, hvis skiftet går igennem - angiveligt vil danskeren gå fra at tjene 35 millioner kroner til 75 millioner kroner årligt. Det svarer til næsten halvanden million kroner om ugen.

Under VM i Rusland i sommeren 2018 raslede det også med rygter om et salg. Her var han 817 millioner kroner værd, og et salg dengang ville have udløst ti millioner til OB og to millioner til Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Lynfrosten giver nye muligheder

Klumme

Hvad er målet med udligning?

Temaet i rigtig mange samtaler i denne tid er den kommunale udligning. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været til et møde, uden at det har været bragt op. Sidst til et møde med plejefamilierne i Assens Kommune i mandags, hvor den manglende udligning nævnes af flere som en årsag til den besparelse, som kommunen har valgt at lægge på plejefamilierne. Til det skal jeg dog også sige som kommunalpolitiker i Assens, at det også er et spørgsmål om prioritering, og hvis viljen havde været der i byrådet, kunne der have været prioriteret anderledes. Men det er et faktum, at der er stor forskel mellem kommuner i forhold til kommunernes mulighed for at opretholde en god service. Foreningen Bedre Balance har opgjort, at kommunerne i hovedstadsområdet kan bruge 186 kroner for hver gang, kommunerne i resten af landet kan bruge 100 kr. pr. sårbart barn. Skal vi acceptere det? Sundhedsministeren har sagt: “Vi skal knække den ulighed, der betyder, at et barn, der i dag fødes i Gentofte Kommune. i gennemsnit kan regne med at blive 83,4 år, mens det barn, der fødes i Lolland, bliver 77,7 år. Alene på grund af postnummeret.” Ja selvfølgelig skal vi knække uligheden, siger alle. Men er forudsætningen så ikke, at vi må starte med at sikre alle kommuner samme mulighed for service - samme mulighed for at sikre de svage børn et godt liv. Da man oprettede regionerne, var man enige om, at der ikke måtte være forskel på kvaliteten af behandlingen på sygehusene. Derfor bliver pengene til regionerne fordelt med den målsætning, at det er muligt. Når det så handler om kommunerne, så burde vi starte med diskussionen af om vi - som på sygehusområdet - mener, at der bør være samme kvalitet i alle kommuner. Når Mette Frederiksen udråber sig som børnenes minister, så ville jeg forvente, at vi var enige om, at der ikke må være forskel på støtten til det svage barn alene på grund af hvilken kommune, barnet er født i. Derfor vil jeg foreslå, at vi tager hul på en diskussion om, hvorvidt vi vil acceptere ulighed på tværs af landets kommuner. Mit og DF's udgangspunkt er, at vi ønsker et lige Danmark. Et Danmark, hvor det, at man bor i det ene eller andet postnummer, ikke er afgørende for et barns chancer for et godt liv eller kvaliteten af ældreplejen. Jeg vil gå til forhandlingerne med troen på, at vi kan blive enige om en politisk målsætning for udligningsreformen. Og kan vi det, så tror jeg på, at der er håb for et mere lige Danmark.

Annonce