Annonce
Faaborg-Midtfyn

Christian Arendt og Mainly Irish til musikhyggeaften i Årslev

Årslev Musikforening holder dobbeltkoncert med duoen Mainly Irish og guitarhelten Christian Arendt. PR-foto
Der lægges op til en aften med lystige irske toner og gedigen blues og rock, når Årslev Musikforening endnu engang afholder musikhyggeaften, denne gang fredag 28. juni.

Årslev: Årslev Musikforening har gjort lidt af et scoop med en dobbeltkoncert med duoen Mainly Irish og guitarhelten Christian Arendt, én af de originale drenge fra Malurt, som han igen skal turnere med næste år, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Christian Arendt er i gang med skarp træning forud for den store turné med Michael Falch og de andre musikere i Malurt. Christian Arendt har sine rødder i blues og rock helt tilbage i tresserne, og han lover rigeligt af begge dele fredag 28. juni, når han står på scenen i Årslev Musikforenings nyrestaurerede lokaler på Stationsvej 77, 1. sal i Årslev, hvor hyggen er i højsædet.

Hyggeligt bliver det også, når halvirske Mainly Irish spiller op. Duoen, bestående af Joe Reilly og Per Vigand, spiller og underholder med ægte irsk folkemusik. Det er sange som Wild Rover, Molly Malone og Whiskey in the Jar kombineret med en god portion irske anekdoter, jokes og stand-up. Kort sagt; traditionel musik, som skaber den intime og hyggelige stemning, der kendes fra pubberne i Irland. Der bliver rig lejlighed til at synge med på de irske evergreens.

- Vi er stolte af endnu engang at kunne invitere til en hyggelig aften i Årslev Musikforening. Foreningen vokser støt, og til vores to første arrangementer var fremmødet overvældende. I kraft af dette, og et godt netværk, kan vi nu tiltrække en kapacitet som Christian Arendt, som mange vil kende som guitaristen i Malurt. Det er stort, siger Årslev Musikforenings formand, Brian Vesterlund Danielsen, i en pressemeddelelse.

Annonce

Sommerferie

Efter dette arrangement går foreningen på sommerferie, men musikhyggeaftenerne vender tilbage sidst i august og resten af året. Det bliver stadig med fokus på hyggeligt samvær og et alsidigt musikprogram.

- Vores medlemmer fortæller om stor efterspørgsel i det midtfynske område efter et fast tidspunkt og sted, hvor man kan mødes og være sikker på at høre god musik og have en aften i hyggeligt selskab. Det vil vi gerne levere, siger Brian Vesterlund Danielsen, der understreger, at selv om aftenen afholdes af foreningen, kan alle møde op til koncerten. Man kan endda melde sig ind ved indgangen.

Foreningen er for alle, der interesserer sig for musik og vil være med til at skabe mere af den på Fyn. Næste musikhyggeaftenen finder sted 28. juni fra 19.30-22. Det koster 50 kroner at komme ind, men børn under 16 og medlemmer skal kun betale 25.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Energi Fyn interesseret i at købe Fjernvarme Fyn: Borgermøde viste massiv modstand mod fjernvarmesalg

Leder For abonnenter

Sparetid i kommunen: Respekt for aflysning af julefrokost i Ældre- og Handicapforvaltningen

RESPEKT FOR AFLYSNINGEN Julen er som bekendt traditionernes tid, men en arbejdsgiverstøttet firmajulefrokost kan aldrig blive en så fast tradition, at den er ubrydelig. Derfor fortjener beslutningen om at droppe årets julefrokost for de 4500 medarbejdere i Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning respekt. Herunder medarbejdernes accept af beslutningen. Forvaltningens direktør Gitte Østergaard og Forvaltningsudvalget traf beslutningen, fordi økonomien er dårlig. Forvaltningen har i år brugt for mange penge, og dette overforbrug skal tjenes ind i 2020. Forvaltningsledelsen agerer altså på samme måde, som en ansvarlig ledelse i en privat virksomhed. I den private sektor er der mere julefryns til medarbejderne i år med store overskud, end i år med røde tal på bundlinjen. Anskuer man Ældre- og Handicapforvaltningen som en helt almindelig arbejdsplads, er beslutningen om at aflyse julefrokosten derfor elementær. Men beslutningen har skabt debat, fordi rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen, Søren Windell (K), er så ærgerlig over aflysningen, at han foreslår en centralisering af kommunens penge til personalepleje. Windells begrundelse er, at alle medarbejdere i en kommune bør have samme beløb til fryns. De enkelte afdelinger kan så selv bestemme, om pengene skal bruges til en julefrokost eller en sommerfest eller noget tredje. Rådmandens forslag er velment, og hans argument om, at god personalepleje er med til at fastholde gode medarbejdere, er bestemt validt. Men det modsatte argument, at lokal medbestemmelse også er personalepleje, er lige så vægtigt. Og her skal man huske, at Odense Kommune ikke blot er en stor arbejdsplads med i alt cirka 13.000 ansatte. Det er også en mangeartet arbejdsplads med vidt forskellige kulturer. Beslutningen om, hvordan man bedst fejrer jul med kollegerne, kan man derfor roligt overlade til de enkelte afdelinger. Det er ikke noget, politikerne behøver at blande sig i, hvad borgmester Peter Rahbæk Juel da også fornuftigvis afviser. Politikerne i Ældre- og Handicapudvalget har i solidaritet - må man gå ud fra - med medarbejderne besluttet også at aflyse deres julefrokost. Det er da en sympatisk beslutning. Men det må være tilladt at tilføje: Alt andet havde også set underligt ud og sendt et blakket signal.

Odense

4500 ansattes julefrokost-tilskud droppes: Tillidsrepræsentant opfordrer medarbejderne til at holde fast i julefrokosten

Annonce