Annonce
Sport

Chok: Schjønberg sat på porten

Michael Schjønberg, 49, står nu uden trænerjob til jul. Schjønberg har haft trænerarbejde i vidt forskellige klubber som Kaiserslautern, norske Vålerengen og FC Vestsjælland og havde som målsætning at geare FC Svendborgs set-up og standard til en tak mere. I dag går busturen til Greve, hvor træneren skal prøve at motivere spillerne forfra igen. Arkivfoto: Kim Rune
  • FC Svendborg opsiger med tre måneders varsel cheftræneren kort før udekampen i Greve
Annonce

Fodbold: Den pressede økonomi i FC Svendborg er givet en væsentlig grund til, at 2. divisionsklubben i optakten til den vitale udekamp i Greve har valgt at opsige Michael Schjønberg.

I forrige uge valgte spillertruppen at gå i strejke én dag og blive bort fra en træning, fordi aflønningen var udeblevet. Men moralen blev gen- oprettet, og holdet tog sæsonens første sejr, da FC Sydvest 05 tønder blev besejret i Fynske Bank Arena i søndags.

Men nu er der mildt sagt ny uro i kulissen.

Sport Fyn spurgte lørdag Schjønberg, om han havde fået sin løn her 1. oktober?

- Jeg blev opsagt den 30. september med tre måneders varsel, lød Schjønbergs kontante svar.

- Hvad siger du til det?

- Det er da sørgeligt. For da jeg sagde ja til Svendborg, havde jeg andre tilbud på hånden, men jeg følte, at der kunne bygges noget op, og jeg havde slet ikke fornemmelsen af, at der kunne opstå problemer, sagde Schjønberg

- Men jeg er den type, der godt kan li' at arbejde med ryggen mod muren, og nu skal vi få sluttet godt af.

Annonce

Lang aktiv karriere

SvendSchjønberg har en klingende aktiv karriere bag sig med 44 landskampe og deltagelse i tre slutrunder - ud over at være en del af det hold, der vandt Confederations Cup i 1995 med Richard Møller Nielsen som træner.

Og det var Schjønberg, der lagde op til OB's altafgørende 2-0-scoring ude mod Real Madrid i december 1994.

Nu må omverdenen vurdere, hvor meget af de generelt sløje resultater, der skyldes spinkelt materiale, eller de økonomiske problemer.

- Vi tager til Greve og møder et hold, der lever i oprykningssuset og er med i toppen. Vi vil spille vores chance, siger Schjønberg, hvis trup til kampen mod Greve stort set er uændret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce