Annonce
Sport

Chok-rygte: Kadrii på vej til Saudi-Arabien

Profilen Bashkim Kadrii kan være fortid i OB. Foto: Michael Bager
Ifølge netmedie er OB-profilen Bashkim Kadrii detaljer fra et skifte til Al-Fateh FC, som hentede FC Midtjyllands Gustav Wikheim i sommmer.

Fodbold: Der har været godt gang i OB i januars transfervindue, hvor flere spillere er hentet til Ådalen.

Desværre for OB-fans kan noget dog tyde på, at de må vinke farvel til klubbens absolutte stjerne - et skifte den anden vej.

Bashkim Kadrii meldes således tæt på den saudiske klub Al-Fateh FC.

Det er netmediet Bold.dk, der fredag aften breakede historien om, at den offensive spiller blot skulle være detaljer fra et skifte.

OB's sportschef Michael Hemmingsen vil ikke udtale sig om de enkelte spillere, men Bashkim Kadrii har selv tidligere på ugen over for samme medie bekræftet, at han godt kunne lokkes væk fra Fyn.

- Hvis der kommer noget, er jeg klar til at komme videre, men det er ikke sådan, at jeg skal væk for enhver pris. Jeg har det godt her, jeg trives og bliver behandlet fantastisk. Men kommer der noget, så kommer der noget, og hvis ikke, så gør der ikke, udtalte OB-spilleren.

Saudiske klubber er kendt for at betale godt for de spillere, som de henter.

Hvis skiftet går igennem, så vil Bashkim Kadrii i Al-Fateh FC blive holdkammerat med norske Gustav Wikheim, som i sommer blev solgt fra FC Midtjylland for 13 millioner kroner.

Da Bashkim Kadrii har kontrakt i Ådalen helt frem til sommeren 2022, kan det betyde, at et skifte rent økonomisk vil være i den helt store skala for OB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Sprællevende 100-årig

Det kan ikke have undgået manges opmærksomhed, at det i år er 100 år siden, Genforeningen fandt sted. En begivenhed, som betød, at befolkningen på et landfast stykke Danmark efter at have været tysk siden 1864 igen kunne lade Dannebrog blafre i haven. At de igen kunne vælge, om de ville mødes for at diskutere politik i stedet for at spise kage ved store kaffeborde, som i de mellemliggende år havde udgjort den dansksindede bastion. Men det er nok de færreste, der ved, hvad årene inden Genforeningen førte med sig. Mens mange af os kigger mod andre grænsedragninger for at forstå, hvad fjendtlig magtovertagelse betyder, afslører Genforeningen, at vi er klædt af, når det kommer til vores eget lands historie. Også selv om det kun er få generationer siden, den udspillede sig. Tænk sig, at dansk i knap 50 år var forbudt som undervisningssprog, og at befolkningen søgte at omgå forbuddet ved at oprette skoler nord for den ny grænse, så eleverne alligevel kunne blive undervist i deres modersmål? At disse skoler skulle blive en form for forløber for efterskolerne, der 100 år senere stadig er i høj kurs, når unge skal finde deres identitet? Også selv om identitet i 2020 handler om meget andet end nationalitet. "Hvad kommer Genforeningen da mig ved", spørger den sønderjyskfødte skuespiller Bodil Jørgensen i Grænseforeningens humoristiske jubilæumsvideo, der florerer på internettet, og svaret er kort: Alt. Genforeningen er sprællevende. Hvis vi reelt vil give andet end evnen til at ramme et 12-tal ved eksamensbordet videre til de yngste, kunne vi passende benytte 100-året til at opsøge en af de 650 mindesten, der blev rejst i 1920 for at ære, at Sønderjylland igen blev dansk. Og som Slots- og Kulturstyrelsen har besluttet at frede - et par af dem befinder sig endda på Fyn. Det kunne være starten på en samtale om at høre til et sted, men også om hvad det mon havde betydet, hvis afstemningen i 1920 var blevet et "nej" og et "mojn".

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Annonce