Annonce
Sport

Chok: Middelfart henter Superliga-profil

Jesper Lange i typisk aggressiv aktion for AGF - i hvid trøje - mod Brøndby for nogle sæsoner siden. Langes pågående stil kan nemt blive en vigtig faktor for Middelfart i forårets kamp for at rykke op i 1. division, og angriberen er på vej til den vestfynske klub, rygtes det over for Sport Fyn. Foto: Axel Schütt

Den tidligere OB- Esbjerg- og AGF-angriber Jesper Lange er formentlig den angriber, som Middelfart henter før det forår, hvor klubben går efter oprykning til 1. division, rygtes det over for Sport Fyn.

Fodbold: Middelfart Boldklub har som bekendt visse ambitioner, og klubben ligger i en lovende position i 2 division - før forårets oprykningskapløb.

Og nu sætter Middelfart endnu mere vægt bag ambitioner og henter en tidligere Superliga-profil som forstærkning, melder rygter - og fugle på taget - til Sport Fyns udsendte og kuldskære bastioner.

Det handler om en fynbo, der har spillet cirka 200 Superliga-kampe.

Jesper Lange, der fik sine første seniorkampe i OB, brød siden igennem i Esbjerg og AGF, hvor han ofte profilerede sig med den aggressive, direkte og målsøgende stil, er givet manden, som Middelfart henter.

Lange var senest i efteråret registreret i Ringkøbing, der er en fornuftig og godt trænede klub i 2. division, men nu vælger Lange åbenbart at skifte til Middelfart, der åbenbart kan skærpe truppen, fordi klubben råder over et pænt budget og kan tilbyde kontrakter.

Jesper Lange hører til de spillere, der ikke er bange for duellernes bidske virkninger, og dermed kan han blive en vigtig ekstra faktor i Middelfarts angreb, der i målræven Søren Andreasen, og i den mere tekniske og skudstærke anfører Casper Johansen har nogle mere typiske offensive.

Så hvis Jesper Lange her efter nytår kan bringe sig nær topformen, kan man nemt forestille sig, at den nu 33-årige angriber kan blive en gevinst for Middelfart - for så længe Lange kan løbe, vil han givet prøve at udfordre modstanderen maksimalt.

Middelfart boldklub er i gang med træningen efter nytår og vandt i weekenden en testkamp mod Næsby med 5-0.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Annonce