Annonce
Sport

Chok: Middelfart henter Superliga-profil

Jesper Lange i typisk aggressiv aktion for AGF - i hvid trøje - mod Brøndby for nogle sæsoner siden. Langes pågående stil kan nemt blive en vigtig faktor for Middelfart i forårets kamp for at rykke op i 1. division, og angriberen er på vej til den vestfynske klub, rygtes det over for Sport Fyn. Foto: Axel Schütt

Den tidligere OB- Esbjerg- og AGF-angriber Jesper Lange er formentlig den angriber, som Middelfart henter før det forår, hvor klubben går efter oprykning til 1. division, rygtes det over for Sport Fyn.

Fodbold: Middelfart Boldklub har som bekendt visse ambitioner, og klubben ligger i en lovende position i 2 division - før forårets oprykningskapløb.

Og nu sætter Middelfart endnu mere vægt bag ambitioner og henter en tidligere Superliga-profil som forstærkning, melder rygter - og fugle på taget - til Sport Fyns udsendte og kuldskære bastioner.

Det handler om en fynbo, der har spillet cirka 200 Superliga-kampe.

Jesper Lange, der fik sine første seniorkampe i OB, brød siden igennem i Esbjerg og AGF, hvor han ofte profilerede sig med den aggressive, direkte og målsøgende stil, er givet manden, som Middelfart henter.

Lange var senest i efteråret registreret i Ringkøbing, der er en fornuftig og godt trænede klub i 2. division, men nu vælger Lange åbenbart at skifte til Middelfart, der åbenbart kan skærpe truppen, fordi klubben råder over et pænt budget og kan tilbyde kontrakter.

Jesper Lange hører til de spillere, der ikke er bange for duellernes bidske virkninger, og dermed kan han blive en vigtig ekstra faktor i Middelfarts angreb, der i målræven Søren Andreasen, og i den mere tekniske og skudstærke anfører Casper Johansen har nogle mere typiske offensive.

Så hvis Jesper Lange her efter nytår kan bringe sig nær topformen, kan man nemt forestille sig, at den nu 33-årige angriber kan blive en gevinst for Middelfart - for så længe Lange kan løbe, vil han givet prøve at udfordre modstanderen maksimalt.

Middelfart boldklub er i gang med træningen efter nytår og vandt i weekenden en testkamp mod Næsby med 5-0.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Alarm 112

20 personer anholdt i islamistisk terrorsag i Danmark

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce