Annonce
Odense

Chok i Fjordager: Kendt slagterbutik lukket

Skiltet er det triste syn, der tirsdag møder Fjordagerslagterens kunder. Foto: Helge Rasmussen

En af Odenses bedst kendte slagtere - Fjordagerslagteren - er lukket. Årsagen er "manglende omsætning", står der på et skilt i vinduet.

Annonce

Tirsdag er der dyb forundring i Odense-forstaden Fjordager/Seden, for en af områdets bedst kendte butikker synes pludselig at være lukket.

Det drejer sig om Fjordagerslagteren, som i årevis har været en af de bedst kendte slagterbutikker i og omkring Odense.

Døren til slagterforretningen er låst og i vinduet hænger en seddel med påskriften "Fjordagerslagteren er lukket dags dato grundet manglende omsætning".

Tony Hamilton, der er formand for den lokale idrætsforening Fjordager IF, er overrumplet og overrasket, da avisen overbringer ham nyheden.

- Jeg har ikke hørt på de lokale jungletrommer, at det skulle gå ham dårligt. Det har jeg ikke haft noget indtryk af. Det må være kommet pludseligt, siger han.

Du lyder næsten chokeret?

- Ja, det er jeg også.

Annonce

Vil blive savnet

Fjordagerslagteren blev i 2015 overtaget af en ny ejer, Dennis Nielsen, som købte forretningen fra sin tidligere mester Dennis Karlsen.

Fyens Stiftstidende har på flere telefonnumre forsøgt at træffe Dennis Nielsen for en kommentar, men det er ikke lykkedes. Ringer man direkte til slagterbutikken, lyder beskeden:

"Hej, du har ringet til Fjordagerslagteren. Vi må desværre meddele, at vi har lukket butikken ned på grund af manglende omsætning. Jeg beklager rigtig meget, og vi henviser til vores kollegaer rundt omkring i Odense".

Tony Hamilton siger, han er "meget ked af at høre, at butikken er lukket".

- For det første er slagterbutikken en institution i vores lokalområde, og for det andet er det en god og nær samarbejdspartner og sponsor for Fjordager Idrætsforening, siger han og tilføjer:

- Den har været kendt som en rigtig håndværksslagter med gode kvalitetsvarer. Mit indtryk er, at der har været god opbakning i lokalområdet, men det har jo så åbenbart ikke været nok.

Annonce

Rammer sommerrevy

Med den pludselige lukning af Fjordagerslagteren er der kunder, som havde bestilt mad, som nu må ud og se sig om efter en ny leverandør. En af dem er Odense Sommerrevy, der havde satset på at få leveret mad fra Fjordagerslagteren til sommerens arrangementer.

- Vi fik besked i går (mandag, red.), oplyser revychef Lars Arvad.

Han tilføjer, at revyen allerede har fundet en anden leverandør, Møllekroen, som kan træde til.

- Vores kunder vil ikke mærke noget, og menuen bliver stadig den samme, siger Lars Arvad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce