Annonce
Musik

Chinah og First Hate blandt 11 nye navne på Heartland

Den danske trio Chinah er blandt de 11 navne, som præsenteres til Prxjects Stage på Heartland. Arkivfoto
Intimscenen Prxjects Stage, som Heartland lancerede sidste år i samarbejde med Mercedes-Benz, vender tilbage i større format og i nye omgivelser. Blandt de optrædende finder man Chinah, First Hate

Sidste år blev Heartland Festival en scene rigere, da festivalen i samarbejde med Mercedes-Benz lancerede intimscenen Prxjects Stage. Scenen vender i år tilbage i nye, større rammer ude i skoven ved søen, hvor man kan få nogle anderledes koncertoplevelser i selskab med nogle af landets talentfulde musikere og bands.

- Med Prxjects Stage vil vi give publikum en unik oplevelse og mulighed for at komme helt tæt på nye såvel som etablerede artister. Vi har med denne scene mulighed for at iscenesætte musikken på en ny og opsigtsvækkende måde sammenlignet med resten af festivalen. Scenen vil i år være placeret et helt nyt sted på festivalen, hvor rammerne vil give publikum et intimt gemmested midt i festivalen, omgivet af skov og sø. Derfor har vi også nøje udvalgt artister, der vil overraske og give noget originalt og anderledes i netop den setting. Det er uden tvivl den slags koncerter, man ikke vil gå glip af, siger Josefine Winding, booker og ansvarlig for Prxjects Stage.

På scenen kan man opleve danske Chinah, der er tilbage på Heartland, efter de spillede på festivalen i 2016. Med afsæt i deres nye udgivelse "Anyone" vil Chinah i år spille en nattekoncert, hvor omgivelserne i det nye Prxjects-område for alvor bliver iscenesat til formålet. Desuden besøger den københavnske synthpop-duo First Hate Heartland for første gang til én af duoens eneste danske sommershows i 2019.

De øvrige navne er den svenske elektroniske musiker Hannes Norrvide med projektet Lust For Youth, Selma Judith, fynske Mads Damsgaard Kristiansens R&B-eksperimenterende soloprojekt Goss, hiphop-duoen FRAADS, den amerikansk-fødte R&B-sanger Jeuru, den københavnske producer og sangskriver Erika De Casier, svenske Viktor Persson aka Late Verlane, Niklas Grool, der går under navnet Necklace, samt den svenske multiinstrumentalist Henrik Lindstrand med en fortid i Kashmir.

Heartland foregår på Egeskov Slot torsdag 30. maj til lørdag 1. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Kerteminde For abonnenter

Nyt forslag: Hvis du flytter til Kerteminde, får du en gratis byggegrund og 100.000 kr. i hånden

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Annonce