Annonce
Ugens Bedste

Chefredaktøren anbefaler

Annonce

Jeg håber, du nyder varmen, solen og de lange, lyse sommeraftener i årstiden, hvor mange af os stempler ud fra dagligdagen på jobbet for at tanke energi til en ny tørn efter ferien.

I Faaborg-Midtfyn Kommune har fire nøglepersoner fra børne- og skoleområdet også stemplet ud. Men ikke for at gå på sommerferie. De fire ledere har sagt deres job op. Og det har trukket overskrifter i den seneste uge, fordi det er værd at undersøge årsagerne, når centrale medarbejdere på stribe forlader betroede stillinger i et af de mest ædle fællesskaber, vi har: Kommunerne.

Vores reportere i Ringe og Faaborg forfølger en god forklaring. Fordi selv om det er helt naturligt, at ledere kommer og går i en dynamisk organisation, så er der mislyde i den midtfynske kommune lige nu. Hvis du ikke allerede er med på historien om børnecheferne, vil jeg anbefale dig at gøre som tusindvis af andre læsere allerede har gjort siden i går: Stig på historien nu.

I ugens løb har andre historier fra redaktionen tiltrukket stor læseropmærksomhed. Eksempelvis historien om speedwaykøreren Ole Olsen, der dagen efter sit VM-løb på Wembley i 1978 gav den gas foran 12.000 tilskuere i Fangel. Historien er en del af Odense-redaktionens sommerserie ”Langt fra Flakhaven”.

Og lad mig give dig en anbefaling i den muntre afdeling: Fik du læst historien om Visit Danmark, der var lidt for frisk med besøgstallet på Nyborg Slot i 2018? Ifølge turistorganisationen besøgte 45.000 gæster Nyborg Slot. Den oplysning fik lokalredaktionen i den gamle kongeby til at spærre øjnene op, idet Nyborg Slot har været lukket for besøgende i hele 2018. Man skal altså ikke tro på alt.

Men en ting, kan du stole på: Det er fredag midt i højsommerferien.

Så herfra skal lyde ønsket om en god ferie. Og hvis du er en af de flittige samfundsborgere, der holder hjulene i gang, mens vi andre holder ferie, vil jeg sige dig en varm tak og ønske god weekend, når du stempler ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Lokal kok blev stukket til døde: Kæresten til den dræbtes søster anholdt

Nordfyn For abonnenter

Per giver kommunen skylden for sit mistede ben: - Der er ikke noget, der hedder menneskeværdigt i det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Kerteminde For abonnenter

Cengiz genoplivede 28-årig efter knivstikkeri i Munkebo: Nu er offeret død

Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Annonce