Annonce
Opfordring fra chefredaktøren

Poul Kjærgaard: Sæt redaktionen i arbejde – få svar på dine spørgsmål


Annonce

Hvis du har det lige som jeg, så står du hver eneste dag med nye spørgsmål til måden, vi skal håndtere coronakrisens små og store benspænd: Hvad skal der til, for at yngste-sønnen forsvarligt kan følges med Karla fra 4. klasse hjem fra skole? Hvornår kan jeg drikke kaffe med min ven fra Vejle uden at gamble med min, hans og omgivelsernes sundhed? Hvilke forholdsregler skal man tage for at kunne samle den nærmeste familie til børnefødselsdag, bål og brændte snobrød?

Eller som 71-årige Per Jensen fra Vester Skerninge har spurgt redaktionen: Er det sundhedsmæssigt forsvarligt, at seks raske mænd, der normalt cykler én gang om ugen, genoptager turene på landevejen?

Jeg kan afsløre, at der er godt nyt til Per Jensen. Som du kan læse i avisen og på fyens.dk, har redaktionen opsøgt eksperter og fundet et kvalificeret svar på spørgsmålet fra den friske motionist, der helt forståeligt savner landevejen og cykelkammeraterne.

Min opfordring til dig lyder her: Gør som Per Jensen, hvis du savner svar på spørgsmål om denne helt og aldeles unormale tid - Coronatiden. Spørg redaktionen. Så går vi på jagt efter svarene og deler dem med dig og alle vores andre læsere. Et er nemlig sikkert: Der er en historisk stor efterspørgsel på klare og kloge svar i øjeblikket.

Det ser vi ved al ønsket tydelighed på spørgelysten ved vores virtuelle læsermøder, som i øjeblikket afvikler flere steder på Fyn som en erstatning for avisens fysiske møder i Café Stiften. Tak fordi I deltager i så stort antal. Tak fordi I deler jeres spørgsmål med os. Ved fælles hjælp kan vi nemlig sikre, at spørgsmålene bliver til svar, der hjælper os trygt og sikkert gennem en vanskelig tid.

Så hold dig ikke tilbage med at sætte redaktionen i arbejde. Stil os dine spørgsmål og vi skaffer svar. Du kan stille dit spørgsmål her.

God dag – og god tur til Per Jensen og cykelkammeraterne fra Vester Skerninge. Vejret er til en god tur på landevejen. Pas på jer selv og hinanden derude.

Poul Kjærgaard. Foto: Lasse Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Odense

Statsminister opfordrer til at flere Vollsmose-borgere lader sig teste: Borgmester holder til pressemøde om corona-situationen i bydelen

Odense

Smittetallene i Vollsmose stiger igen i dag: Moské lukker og vil hjælpe med at bekæmpe corona

Annonce