Annonce
Fyn

Chefredaktør kommer spinmaskine i forkøbet: Kære Trine Bramsen her er en invitation

Forsvarsminister Trine Bramsen (S) inviteres til debatmøde om det skæve Danmark og det skæve forhold mellem politikere og vælgere. Foto: Michael Bager
På dagens forside af Fyens Stiftstidende inviterer chefredaktør Poul Kjærgaard den fynskvalgte forsvarsminister til læsermøde midt i spinkrigen om udligningsreformen. Ministeren har allerede kvitteret for invitationen og kommer gerne til Fyn.
Annonce

Mens de fynske borgmestre og borgere sukker efter en ny udligningsreform, der kan rette op på skævhederne i den velfærd, som kommunerne kan tilbyde, når spinkrigen på Christiansborg nye højder.

Af en lækket mail fremgår, at regeringens spinfolk blandt andet vil arbejde på at få den fynskvalgte forsvarsminister Trine Bramsen til at deltage i et læsermøde på Fyens Stiftstidende. Nu kommer chefredaktør Poul Kjærgaard hende i forkøbet og har på dagens forside af Fyens Stiftstidende sendt hende en åben invitation. Her står:

Kære Trine Bramsen

Vi kan se af en lækket mail i kampen om udligningsreformen, at regeringens spinfolk vil arbejde for et læsermøde på Fyens Stiftstidende. Du skal være så hjertelig velkommen.

Vi vil hermed gerne invitere dig til at møde de fynske læsere og vælgere til en samtale om:

  • Tilliden mellem politikerne og vælgerne
  • Arbejdsklimaet på Christiansborg
  • Fyn og det skæve Danmark

Midt i en travl tid med håndtering af oversvømmelser rundt om i landet og mulig indkvartering af coronasmittede på nogle af landets kaserner, har forsvarsminister Trine Bramsen allerede kvitteret for invitationen og meddelt, at hun gerne komme og tager del i et læsermøde hos Fyens Stiftstidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce