Annonce
Odense

Chefredaktør efter folkemøde: - Vi er Danmarks stærkeste sociale medie

  • Det Fynske Folkemøde bød i år på debatter om alt lige fra klimaforandringer til børneopdragelse og forurenet drikkevand, mens man kunne give sig i kast med virtual reality og Qi Gong.
  • Denne mangfoldighed er styrken ved folkemødet, mener chefredaktør Poul Kjærgaard.

For sjette år i træk var der åbent hus på Fyens Stiftstidende, hvor læsere og andre interesserede kunne stikket hovedet indenfor i mediehuset.

Og på ganske få minutter blev bygningen fyldt til randen med mennesker.

Chefredaktør Poul Kjærgaard er ikke bleg for at kalde det en bragende succes.

- Vi har overgået os selv igen i år, og det har virket fuldstændig efter hensigten. Vi vil gerne vise vores læsere, at vi er meget mere end en avis. Vi er et forsamlingshus, der danner ramme om de debatter, der rører sig i samfundet. Vi er Danmarks stærkeste sociale medie, sagde han efter folkemødet.

Og selvom Fyens Stiftstidende kun holder folkemøde én gang om året, er det ikke ensbetydende med, at huset har lukket de resterende 364 dage om året.

- Vi arrangerer det her folkemøde, fordi vi gerne vil i nærkontakt med fynboerne, men selvom det kun bliver formaliseret den første lørdag i september, så er virkeligheden den, at det her mediehus har åbent hver eneste dag. Og vi vil altid gerne i kontakt med dem derude, siger han.

Annonce

I videoen øverst i artiklen kan du gense alle debatter fra hovedscenen på folkemødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce