Annonce
Fyn

Chefredaktør: Du skal handle i dag, hvis du vil sikre livet i din by efter coronaen

Der er ikke det samme liv i gaderne i centret og byer, men du kan hjælpe det lokale butiksliv ved at købe gaver og gavekort til brug i fremtiden. Foto: Michael Bager

Normalt er jeg god til at holde hemmeligt, hvad jeg giver i gave. Men intet er normalt i disse dage. Derfor gør jeg en undtagelse, kære læser, og afslører, hvad der er i mine konfirmationstelegrammer i år: I stedet for kontanter er der gavekort til min lokale biograf i Middelfart.

Og helt ekstraordinært har jeg styr på gaverne i usædvanligt god tid. De er købt på nettet her tirsdag formiddag. Ganske enkelt fordi vores detailbutikker, cafeer, restauranter - ja, alle de små og store forretningsdrivende, der sikrer livet rundt omkring på Fyn - mere end nogensinde har brug for en kontant tilkendegivelse om, at vi sætter pris på deres tilstedeværelse.

Derfor iværksætter Fyens Stiftstidende kampagnen "Sæt pris på din by".

Selv om meget er sat i stå, beder vi dig hjælpe med at holde hjulene i gang. Og vi beder dig om at tage forskud på glæderne.

Køb et gavekort til din lokale biograf, din yndlingsrestaurant eller din favoritcafé. Og glæd dig, til hverdagen vender tilbage.

Tjek eksempelvis din lokale tøjbutik på nettet og få forårs-garderoben på plads. Handl for alt i verden på en sikker måde, der respekterer myndighedernes anbefalinger om at undgå fysisk kontakt og dermed smittespredning.

Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg.

Takket være gode samarbejdspartnere er vi i stand til at belønne din indsats. Hvis du i kommentarsporet til denne artikel på fyens.dk fortæller, hvad du har købt i dag, så deltager du automatisk i lodtrækningen om præmier. Lige nu er det billetter til Odense Zoo, der er på højkant. De gælder året ud.

Vi trækker lod blandt alle indsendte beskeder hver dag, og bliver det dit bidrag, der trækkes ud som vinder, skal du naturligvis dokumentere dit køb ved at fremvise en bon.

Jeg håber, du vil følge opfordringen til at sætte pris på din by. Og husk nu på, at der findes måder til at købe i dag, hvad du har brug for på den anden side af coronaen. En nyhedsartikel om den odenseanske restaurant No.61 inspirerede mig til at invitere kæresten ud.

Restauranten er godt nok corona-lukket lige nu. Men nu har jeg købt værdibeviset på en tre-retters menu som en kærkommen påmindelse om, at der kommer en tid, hvor vi igen kan gå ud og leve livet i byer, der summer af liv.

Men det forudsætter, at vi handler i dag.

Sæt pris på din by - sådan gør du

  • Skriv i kommentarfeltet til artiklen, hvor du har handlet i dag - vi har brug for butiksnavn, by og beløb.
  • Vi opfordrer til, at du handler lokalt - online - for at beskytte dig mod smitte.
  • Tag hånd om hygiejnen og følg myndighedernes råd, hvis du handler fysisk.
  • Du skal skrive til os inden midnat for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
  • Du kan deltage med lige så mange køb du vil, så længe købet er foretaget i dag.

Vi trækker lod om præmier på hverdage frem til og med fredag 27. marts.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer – vinderen får direkte besked.

Bliver dit lod trukket ud, beder vi dig dokumentere dit køb i form af en bon eller en overførsel senest fem dage efter, du har fået besked.

Chefredaktør Poul Kjærgaard opfordrer til at købe gavekort og gaver til senere brug. Foto: Lasse Hansen
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Assens For abonnenter

Fem mænd fængslet efter politiaktion: En af de sigtede har med stor sandsynlighed haft tilknytning til tysk rockergruppering

Annonce