Annonce
Odense

Centerchef jubler over ny lejer: Lokalet har stået tomt i fire år - nu åbner en decideret ønskebutik

Et stort hjørne af Tarup Center bliver snart noget pænere at se på, når Normal slår dørene op. Her lå indtil 2017 en Danske Bank. Foto: Jan O. Madsen
Centerchef Kim Lynbech er svært begejstret over, at den tidligere Danske Bank-filial i Tarup Center snart bliver indtaget af butikskæden Normal. Han kalder det en decideret ønskebutik.

Tarup: For Kim Lynbech er det altid glædeligt, når et tomt butikslokale bliver lejet ud. Det giver liv - og flere klik i besøgstælleren.

Alligevel er han mere end almindeligt begejstret for den nyhed, han som centerchef snart kan byde velkommen i Tarup Center.

Af to årsager - den ene er placeringen. Den anden er virksomheden.

Annonce

- Den gamle Danske Bank-filial har stået tom siden 2017. Jeg var klar over, at vi nok skulle finde tålmodigheden frem dengang. Det er et stort lokale, som kræver en aktør af en anseelig størrelse, men fire år - det har alligevel gjort ondt, siger Kim Lynbech, som nu kan glæde sig over ikke længere at blive hjemsøgt af det sjælløse rum.


Det er meget svært for mig ikke at have armene hævet langt over hovedet, når vi på den måde kan gå vores gæster i møde med en decideret ønskebutik

Kim Lynbech


- Jeg er meget glad for at kunne præsentere Normal som en del af familien. Det er blevet en stor kæde med et stærkt brand, der har fået fodfæste ud over Danmarks grænser. At de gerne vil Tarup Center, ser jeg som et stort skulderklap. Og så er jeg bare sindssygt glad for, at vi endelig får liv i det lokale.

Ønsket af kunderne

Når et butikslokale bliver forladt, har centerchefen gjort det til en vane at dække glasdørene til med bannere, hvorpå der er formuleret en opfordring til kunderne.

- Her har jeg spurgt, hvad folk kunne ønske sig i pågældende lokale. De har kunnet skrive på banneret eller til centret via de sociale medier.

Normal

På otte år er Normal vokset til en kæde med mere end 270 butikker i Skandinavien, Holland og Frankrig. 

Varerne omfatter især produkter til personlig pleje, husholdning og snacks og drikkevarer. 

Skuespiller og filminstruktør Søren Fauli var med til at starte butikskæden i 2013, og ejerkredsen tæller også Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen og Løvens Hule-investor Jan Dal Lehrmann.

Normal har yderligere to butikker i Odense - i Vestergade og i Rosengårdcentret.

En klar top tre er gået igen over årene. H&M, Søstrene Grene - og altså Normal.

- H&M vil kunne lade sig gøre den dag. udvidelsen er en realitet. En butik af den kaliber kræver plads. Men Normal kan lige være her. Det er meget svært for mig ikke at have armene hævet langt over hovedet, når vi på den måde kan gå vores gæster i møde med en decideret ønskebutik. Det er den jo også for os, medgiver centerchefen, hvis primære opgave er at lokke kunder til.

- Der er en efterspørgsel på de varer, Normal har i sortimentet. Det, mener jeg klart, vil øge kundestrømmen og påvirke de øvrige butikker positivt.

Hvornår, Normal slår dørene op, er dog endnu ikke afklaret.

Kim Lynbech, centerchef i Tarup Center. Foto: Birgitte Carol Heiberg

- Jeg vil ikke hænges op på noget, for det er en gennemgribende renovering, de skal i gang med. Der skal blandt andet laves en vareelevator foruden en stor ombygning. Et banklokale er jo noget anderledes end det, Normal kommer med. De har selv sagt, at de åbner til sommer, men der er altså ikke fastsat en dato endnu.

I øjeblikket står tre butikslokaler tomme i Tarup Center - deriblandt Nordfyns Bank, som hører til på siden af centret.

- Der er en stor efterspørgsel og der har været flere fremvisninger, så vi er fortrøstningsfulde. Det er sjovere, når de tomme lokaler bliver fyldt ud, siger Kim Lynbech.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Odense For abonnenter

Kerteminde vogter miljøet i Odense Fjord: Er ikke med i ny gruppe, der vil redde fjorden

Kerteminde For abonnenter

Hvor tæt kan bådene pakkes på marinaen? - Arkitekten kender ikke meget til sejlsport, siger sejler

Annonce