Annonce
Sport

Casper Nielsen fik lægskade

Casper Nielsen havde et dynamisk løb gennem Randers-kæderne, men brændte, da han nåede målet i anden halvleg. Han ærgrer sig eftertrykkeligt. (Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix)

Casper Nielsen er glad for samarbejdet med Jeppe Tverskov

FODBOLD: Casper Nielsen har ikke lang tid til at blive klar til endnu en kamp mod Randers på onsdag på udebane, men han vil prøve.

- Jeg prøvede at gemme skaden lidt, men min læg blev ved med at krampe op, så jeg ikke kunne sprinte igennem efter et slag på den, sagde midtbane-fighteren, der fungerer fint sammen med Jeppe Tverskov.

- Vi har mange opgaver, men vi prøver at fordele tingene mellem hinanden. Det har givet mig meget plads den anden vej, at Jeppe lægger sig lidt mere tilbage, så jeg kan bruge energien også fremad. Jeppe Tverskov er god i luften og så kan jeg tage duellerne på jorden.

- Stor cadeau til drengene og vi spiller stadig for at vinde kampene, for det er det vi arbejder for og ser frem til i løbet af ugen. Ingen kan sætte spørgsmålstegn ved det. Det er underholdende, når vi som i dag jagter målene, sagde Casper Nielsen, der fremtvang et straffespark kort før pausen.

- Jeg ser ud af øjekrogen, at Kevin Conboy kommer og hiver lige et ekstra skridt mere frem, så hvis han fortsætter, så pløjer han mig ned. Det gjorde han så, og der var der ingen protester over kendelsen, mente Casper Nielsen.

Længere henne i presserummet havde Kevin Conboy allerede erkendt, at der var straffespark.

Annonce

Træner: Slagudveksling

Træner Kent Nielsen sagde, at det var helt bevidst, at OB søgte en mere åben slagudveksling end før set.

- I pausen var vi lidt skuffede over, at vi var lidt halv-upræcise i aktionerne. Det var en meget åben slagudveksling uden mange defensive overvejelser. Men vi fik vist, at hvis modstanderne er i ubalance, så er vi gode til at udnytte det. Vi går hårdt efter at vinde puljen, så vi bruger ikke heftige rotationer på holdet. Nu må vi se, hvordan Casper Nielsens læg har det, tilføjede OB-træneren, der om sin centrale midtbaneakse sagde:

- Vi havde overvejelserne med Tverskov allerede hen over vinteren, men så blev Frederik Tingager solgt. Vi kan jo godt lide at have noget boldsikkerhed og en med flere muskler. Vi har savnet Jens Jakob Thomasen, der er dygtig til den del, men Tverskov er vokset i den rolle. Casper viser energi og i øjeblikke kvaliteter og kommer frem til fine ting. Balancen omkring fysikken, teknikken og det taktiske skal være der og den rammer vi godt i øjeblikket, tilføjede OB-træneren.

Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Gps viste vej til stjålen minilæsser

Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Erhverv For abonnenter

- Kvinder er ved at banke sig selv tilbage til kødgryderne

Annonce