Annonce
OB

Casper Nielsen afventer dommen

Ramon Leeuwin i duel med Nicolaj Thomsen, der med en smart hælaflevering fik spillet Dame N'Doye fri til den afgørende scoring. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Casper Nielsen synes, at hans ankelskade virker lidt alvorligere og Jeppe Tverskov tog målet på sin kappe.
Annonce

FODBOLD: Bashkim Kadrii har karantæne i næste kamp i Herning og måske skal OB også undvære Casper Nielsen med en ankelskade.

- Jeg vred over på kunstgræsstykket mellem sidelinjen og banen. Det virker værre end de andre gange, jeg er vredet over på samme fod, som jeg i forvejen har tapet op, siger Casper Nielsen.

- Men vi må se mandag, om jeg i givet fald skal skannes. Det var bundærgerligt det hele. Jeg føler, at vi set over hele kampen var det bedste hold bortset fra den periode, hvor vi skulle vænne os til deres systemskifte, sagde han.

Jeppe Tverskov tog målet på sin kappe.

- De fik meget respekt for os og ændrede til 3-5-2. Det gav lidt mindre rum, så det blev meget mand mod mand. De ville lukke ned for vores wingback, og det fungerede vel fint for dem.

- Det er en fejl af mig, at jeg glider og er skyld i, at vi ikke får point i dag. Det er jeg ked af. Nicolaj Thomsen flækker bolden videre bevidst med hælen, men jeg ved ikke, om han har styr på, hvor folk ellers ligger henne. Den kommer til mig, men jeg glider, da jeg ville tage et skridt op. Efter målet befrier vi os faktisk lidt ved at gå over til 4-4-2, vurderede viceanføreren.

Annonce

FCK var chokeret

Anders K. Jacobsen var også ærgerlig.

- Vi spiller godt og byder alle op til dans. Vi har fundet en god balance på holdet og har en masse kvalitet på hele banen. Mod de store hold kommer man også til at lide nederlag. De var lidt chokeret i første halvleg. Det er brandærgerligt, at vi ikke fik udnyttet den gode halvleg. Vi kommer ikke til den helt store chance. FCK er et godt hold. Man kan se, at de er glade for de tre point i en jævnbyrdig kamp.

- FCK fik gjort rummene lidt mindre med 3-5-2 og blev mere robuste. Deres mål er fint og vi er lidt uheldige der, men det var ikke billedet af kampen, mente OB-angriberen

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB presset til angreb på hjemmebane: Satte det hele over styr mod Randers og tabte

Annonce