Annonce
OB

Casper Nielsen afventer dommen

Ramon Leeuwin i duel med Nicolaj Thomsen, der med en smart hælaflevering fik spillet Dame N'Doye fri til den afgørende scoring. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Casper Nielsen synes, at hans ankelskade virker lidt alvorligere og Jeppe Tverskov tog målet på sin kappe.

FODBOLD: Bashkim Kadrii har karantæne i næste kamp i Herning og måske skal OB også undvære Casper Nielsen med en ankelskade.

- Jeg vred over på kunstgræsstykket mellem sidelinjen og banen. Det virker værre end de andre gange, jeg er vredet over på samme fod, som jeg i forvejen har tapet op, siger Casper Nielsen.

- Men vi må se mandag, om jeg i givet fald skal skannes. Det var bundærgerligt det hele. Jeg føler, at vi set over hele kampen var det bedste hold bortset fra den periode, hvor vi skulle vænne os til deres systemskifte, sagde han.

Jeppe Tverskov tog målet på sin kappe.

- De fik meget respekt for os og ændrede til 3-5-2. Det gav lidt mindre rum, så det blev meget mand mod mand. De ville lukke ned for vores wingback, og det fungerede vel fint for dem.

- Det er en fejl af mig, at jeg glider og er skyld i, at vi ikke får point i dag. Det er jeg ked af. Nicolaj Thomsen flækker bolden videre bevidst med hælen, men jeg ved ikke, om han har styr på, hvor folk ellers ligger henne. Den kommer til mig, men jeg glider, da jeg ville tage et skridt op. Efter målet befrier vi os faktisk lidt ved at gå over til 4-4-2, vurderede viceanføreren.

Annonce

FCK var chokeret

Anders K. Jacobsen var også ærgerlig.

- Vi spiller godt og byder alle op til dans. Vi har fundet en god balance på holdet og har en masse kvalitet på hele banen. Mod de store hold kommer man også til at lide nederlag. De var lidt chokeret i første halvleg. Det er brandærgerligt, at vi ikke fik udnyttet den gode halvleg. Vi kommer ikke til den helt store chance. FCK er et godt hold. Man kan se, at de er glade for de tre point i en jævnbyrdig kamp.

- FCK fik gjort rummene lidt mindre med 3-5-2 og blev mere robuste. Deres mål er fint og vi er lidt uheldige der, men det var ikke billedet af kampen, mente OB-angriberen

Brødtekst

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Fyn

Borgmester om Middelfarts jobvækst: - Først og fremmest er det et udtryk for, at mange af kommunens virksomheder klarer sig godt

Annonce