Annonce
OB

Casper Nielsen afventer dommen

Ramon Leeuwin i duel med Nicolaj Thomsen, der med en smart hælaflevering fik spillet Dame N'Doye fri til den afgørende scoring. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Casper Nielsen synes, at hans ankelskade virker lidt alvorligere og Jeppe Tverskov tog målet på sin kappe.

FODBOLD: Bashkim Kadrii har karantæne i næste kamp i Herning og måske skal OB også undvære Casper Nielsen med en ankelskade.

- Jeg vred over på kunstgræsstykket mellem sidelinjen og banen. Det virker værre end de andre gange, jeg er vredet over på samme fod, som jeg i forvejen har tapet op, siger Casper Nielsen.

- Men vi må se mandag, om jeg i givet fald skal skannes. Det var bundærgerligt det hele. Jeg føler, at vi set over hele kampen var det bedste hold bortset fra den periode, hvor vi skulle vænne os til deres systemskifte, sagde han.

Jeppe Tverskov tog målet på sin kappe.

- De fik meget respekt for os og ændrede til 3-5-2. Det gav lidt mindre rum, så det blev meget mand mod mand. De ville lukke ned for vores wingback, og det fungerede vel fint for dem.

- Det er en fejl af mig, at jeg glider og er skyld i, at vi ikke får point i dag. Det er jeg ked af. Nicolaj Thomsen flækker bolden videre bevidst med hælen, men jeg ved ikke, om han har styr på, hvor folk ellers ligger henne. Den kommer til mig, men jeg glider, da jeg ville tage et skridt op. Efter målet befrier vi os faktisk lidt ved at gå over til 4-4-2, vurderede viceanføreren.

Annonce

FCK var chokeret

Anders K. Jacobsen var også ærgerlig.

- Vi spiller godt og byder alle op til dans. Vi har fundet en god balance på holdet og har en masse kvalitet på hele banen. Mod de store hold kommer man også til at lide nederlag. De var lidt chokeret i første halvleg. Det er brandærgerligt, at vi ikke fik udnyttet den gode halvleg. Vi kommer ikke til den helt store chance. FCK er et godt hold. Man kan se, at de er glade for de tre point i en jævnbyrdig kamp.

- FCK fik gjort rummene lidt mindre med 3-5-2 og blev mere robuste. Deres mål er fint og vi er lidt uheldige der, men det var ikke billedet af kampen, mente OB-angriberen

Brødtekst

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Energi Fyn interesseret i at købe Fjernvarme Fyn: Borgermøde viste massiv modstand mod fjernvarmesalg

Leder For abonnenter

Sparetid i kommunen: Respekt for aflysning af julefrokost i Ældre- og Handicapforvaltningen

RESPEKT FOR AFLYSNINGEN Julen er som bekendt traditionernes tid, men en arbejdsgiverstøttet firmajulefrokost kan aldrig blive en så fast tradition, at den er ubrydelig. Derfor fortjener beslutningen om at droppe årets julefrokost for de 4500 medarbejdere i Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning respekt. Herunder medarbejdernes accept af beslutningen. Forvaltningens direktør Gitte Østergaard og Forvaltningsudvalget traf beslutningen, fordi økonomien er dårlig. Forvaltningen har i år brugt for mange penge, og dette overforbrug skal tjenes ind i 2020. Forvaltningsledelsen agerer altså på samme måde, som en ansvarlig ledelse i en privat virksomhed. I den private sektor er der mere julefryns til medarbejderne i år med store overskud, end i år med røde tal på bundlinjen. Anskuer man Ældre- og Handicapforvaltningen som en helt almindelig arbejdsplads, er beslutningen om at aflyse julefrokosten derfor elementær. Men beslutningen har skabt debat, fordi rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen, Søren Windell (K), er så ærgerlig over aflysningen, at han foreslår en centralisering af kommunens penge til personalepleje. Windells begrundelse er, at alle medarbejdere i en kommune bør have samme beløb til fryns. De enkelte afdelinger kan så selv bestemme, om pengene skal bruges til en julefrokost eller en sommerfest eller noget tredje. Rådmandens forslag er velment, og hans argument om, at god personalepleje er med til at fastholde gode medarbejdere, er bestemt validt. Men det modsatte argument, at lokal medbestemmelse også er personalepleje, er lige så vægtigt. Og her skal man huske, at Odense Kommune ikke blot er en stor arbejdsplads med i alt cirka 13.000 ansatte. Det er også en mangeartet arbejdsplads med vidt forskellige kulturer. Beslutningen om, hvordan man bedst fejrer jul med kollegerne, kan man derfor roligt overlade til de enkelte afdelinger. Det er ikke noget, politikerne behøver at blande sig i, hvad borgmester Peter Rahbæk Juel da også fornuftigvis afviser. Politikerne i Ældre- og Handicapudvalget har i solidaritet - må man gå ud fra - med medarbejderne besluttet også at aflyse deres julefrokost. Det er da en sympatisk beslutning. Men det må være tilladt at tilføje: Alt andet havde også set underligt ud og sendt et blakket signal.

Odense

4500 ansattes julefrokost-tilskud droppes: Tillidsrepræsentant opfordrer medarbejderne til at holde fast i julefrokosten

Annonce