Annonce
Nordfyn

Carpark North rocker Fynsk Fodbold Award

Det er fjerde gang, at Fynsk Fodbold Award afvikles, i år bliver der musik med Carpark North (billedet) og Tennis. PR-foto
Det er fjerde gang, at Fynsk Fodbold Award afvikles, og de to foregående år har DBU Fyn kunne melde alt udsolgt.

Otterup: Fredag 25. oktober fester fynsk fodbold, når spillere, trænere, klubledere, dommere og mange flere samles til Fynsk Fodbold Award 2019. De kan blandt andet glæde sig til at feste med Carpark North, som fuldender plakaten til årets fodboldfest.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra DBU Fyn.

Det er fjerde gang, at Fynsk Fodbold Award afvikles, og de to foregående år har DBU Fyn kunne melde alt udsolgt. Festen foregår i Otterup Idrætscenter.

Carpark North har de senere år høstet store roser for deres koncerter på blandt andet Grøn Koncert og Tinderbox.

Siden deres gennembrud med megahittet "Transparent and Glasslike" i 2003, har Carpark North manifesteret sig som Danmarks ubetinget største elektrorockband, og de har for længst mejslet deres navn ind i dansk rocks historie. Bandets musikalske univers består af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af såvel seje guitarriffs som akustiske og melodiøse ballader.

Annonce

Værd at køre efter

Claus Gramm Pedersen, administrationschef, DBU Fyn, siger:

- Vi har lagt os i selen for at blive ved med at gøre Fynsk Fodbold Award til en fest, der er værd at køre efter, og med Carpark North er jeg overbevist om, at vi har ramt skiven i forhold til musikken.

Følgende priser skal uddeles i løbet af aftenen: Årets Fynske Fodboldklub, Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub, Årets Fynske Fodboldleder, Årets Fynske Fodbolddommer og Årets Fynske Holdkammerat.

Foruden Carpark North er dansebandet Tennis klar til at sætte fut i det fynske fodboldfolk.

Billetter kan bookes på info@dbufyn.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce