Annonce
Danmark

Carlsberg efter togulykke på Storebæltsbroen: Vi er dybt berørte

- Vi er dybt, dybt berørte og har slet ikke ord, lyder den første melding fra Carlsberg, hvor informationschef Kasper Elbjørn samtidig bekræfter, at det var et godstog på vej til Fredericia, der var indblandet i den togulykke på Storebæltsbroen, hvor seks mennesker er omkommet. Foto: Michael Bager

Godstog på vej til bryggeriet i Fredericia var onsdag var involveret i togulykke med seks dræbte på Storebælt. Chok og bestyrtelse i Carlsberg.

Danmark: Carlsberg bekræfter, at det var et godstog fra DB Cargo Scandinavia, som transporterede bryggeriets produkter, der cirka 07.35 onsdag morgen var involveret i togulykken på Storebælt, hvor seks mennesker har mistet livet.

En havarikommission er sammen med politi og redningsmandskab ved at klarlægge de nærmere omstændigheder.

Noget rev sig løs

Dele af et tag eller en presenning rev sig løs fra godstoget og ramte lyntoget med 131 rejsende og tre DSB-folk om bord.

Det bekræfter Banedanmark. Det er uklart, hvor store dele der er tale om. Godstoget og lyntoget kørte i hver sin retning.

- Vi er dybt, dybt berørte og har slet ikke ord, lyder den første melding fra Carlsberg og Kasper Elbjørn.

15 gange om ugen afgår toget med 500.000 liter øl og sodavand fra Carlsbergs bryggeri i Fredericia til DB Cargos kombiterminal, kan man læse på den internationale, tyske godsgigant hjemmeside.

Den anden vej sendes der tom emballage.

Fredericia Dagblad har forgæves forsøgt at få en kommentar fra DB Cargo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce