Annonce
Kerteminde

Canadisk blues-guitarist giver koncert i Kerteminde

Den canadiske blues-sanger og guitarist Sue Foley skal Europa rundt, fremgår det af suefoley.com. Også Kerteminde kommer hun til som eneste sted i Danmark. PR-foto

Kerteminde: En canadisk blues-dronning og hendes orkester gæster Kerteminde onsdag 24. april.

Sådan præsenteres koncerten med Sue Foley i en pressemeddelelse fra Käthe Nielsen og Peter Nissen fra Samlingsstuen i Andresens Købmandsgaard ved torvet.

Den 50-årige sangskriver, sanger og guitarist er fra Ottawa, men hun flyttede til Texas som 21-årig. Det er da også blues fra Texas, der har sat det største aftryk på Sue Foleys musikalske form og fremtræden.

Hun har 15 udgivelser bag sig, hvor den seneste er The Ice Queen.

Anmelderne har taget godt imod The Ice Queen, og når de årlige Blues Music Awards bliver uddelt til maj, er Sue Foley nomineret til to.

I hjemlandet har hun netop modtaget en Maple Leaf Blues Award for "Guitarist of the Year".

Det fremgår af suefoley.com, at Sue Foley 19. april optræder i Texas, 22. april i Bremen sydvest for Hamborg og 26. april i Umeå i Nordsverige og 27. april er i Malmø.

Billetter på samlingsstuen.dk. Døren åbnes kl. 19. Det er en time inden koncerten. /SH

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce