Annonce
Kerteminde

Campisterne er sprunget ud: - Det er ikke farligere her end hjemme i haven

Christian Johansen fra Langeskov er glad for, at Camp Hverringe har valgt at åbne for sæsonen trods corona-smitten. Foto: Helle Nordström
Christian Johansen fra Langeskov gjorde Langfredag campingvogn og fortelt klar på Camp Hverringe, så følger fruen og børnene, så de kan holde påske på pladsen. Det gør de uden frygt for coronasmitte.

Bøgebjerg: Forteltet og de mange felter til gulvet står stablet ud for campingvognen, medens Christian Johansen fra Langeskov lige snupper sig en kaffepause, og nyder solen.

- Jeg har taget en kammerat med til at hjælpe med at få forteltet op. Min kone og børn kommer i morgen eller i overmorgen, og så kan vi holde påske på campingpladsen, fortæller han.

- Jeg er ikke bange for coronasmitte heroppe, for vi kan jo blive smittet alle vegne, i supermarkedet eller i byggemarkedet. Eller for mit vedkommende på mit arbejde.

Christian Johansen er sælger i en butik, så han møder mange mennesker i løbet af en dag.

- Det er jo ikke værre, end at jeg kan bede folk om at holde afstand, hvis de kommer for tæt på. Sjovt nok synes jeg, at det er de unge, der er bedst til det, medens nogle ældre nærmest vil helt hen og give knus, fortæller han.

Han er helt tryg ved, at han og familien sagtens vil kunne holde afstand til andre på campingpladsen.

- Jeg tænker, at det er det samme, om jeg er her eller jeg er der hjemme. Her er jo masser af plads og frisk luft.

Annonce

Venter et par uger med børnehaven

Men han og hustruen, der går hjemme på barsel, har gjort op med sig selv, at deres børn ikke skal i skole/børnehave de første par uger.

- Med min kone på barsel har vi jo muligheden for at holde dem hjemme, så det gør vi for institutionernes skyld. De har så meget, de skal have styr på her i starten, så vi tænker, at vi kan hjælpe dem på den måde.

Godt nok har Camp Hverringe åbnet, men det er med mange restriktioner. På pladsens hjemmeside er der en meget lang guide for, hvordan campisterne skal forholde sig, og der er opslået skilte rundt om på pladsen.

Restriktionerne gælder først og fremmest hygiejne - vask hænder og brug sprit. Og hold afstand. Alle fællesarealer bortset fra bad, toilet og udekøkkener er lukkede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Johnson & Johnson genoptager vaccine-udrulning i Europa

Annonce