Annonce
Assens

Campingvogn rev sig løs: Modkørende bil ramt

Arkivfoto: Michael Bager

Frankfri: Det kunne være gået grueligt galt, men resulterede heldigvis kun i materiel skade, da en campingvogn lørdag eftermiddag rev sig løs fra den Ford s-max, den ellers skulle være spændt fast til og ramte en modkørende bil. Uheldet skete, da bilens fører, en mand fra Odense, kom kørende ad Assensvej mod sydvest og campingvognen pludselig rev sig løs, fortsatte tværs over kørebanen og ramte en modkørende bil, ført af en kvinde fra lokalområdet.

Det er nogle gange tilfældigheder, der afgør, om personer kommer til skade, oplyser vagthavende hos Fyns Politi.

- Vi kan komme ud til to totalt sammenkrøllede biler, hvor begge førere står uskadte på vejen, siger han. I andre tilfælde, kan man have slået hovedet og være død, selv om bilen kun har en lille skade.

Politiet har ikke umiddelbart en forklaring på, hvorfor campingvognen rev sig løs, men det vil blive undersøgt nærmere, for den slags må naturligvis ikke ske, og vil efter al sandsynlighed medføre en bødestraf. /liw

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Annonce