Annonce
Assens

Campingplads i gang med husbyggeri: Endnu mere på vej

Christian Skytte Blaabjerg, lejrchef hos CampOne Assens Strand, står her i døråbningen til et af de små huse på 20 kvadratmeter. Huset har både sovepladser, køkken, bad og toilet. Foto: Martin Kloster
Annonce

Assens: Et husbyggeri er i gang på campingpladsen i Assens, CampOne Assens Strand.

Campingpladsen er nemlig ved at opføre i alt otte nye træhytter og samtlige hytter er ifølge lejrchef Christian Skytte Blaabjerg allerede booket hver dag frem til september.

- Vi kalder dem en hotelhytte. De er indrettet til to personer med en dobbeltseng. Så er der en hems, hvor der er mulighed for at sove to personer, siger Christian Skytte Blaabjerg, da han inviterer avisen indenfor i byggerodet.

De er to størrelser. En på 20 kvadratmeter og så en på 35 kvadratmeter. Den store får plads til seks personer og lejerne kan nyde et spabad. Men ellers er begge hustyper udstyret med køkken, bad og toilet. De er tegnet af campingejer Per Blaabjerg og færdigbygget på én gang hos et tømrerfirma, som så sættes på plads med en kran.

Christian Skytte Blaabjerg, der er Per Blaabjergs svigersøn, fortæller, at man kommer til at køre et koncept, hvor man vil sælge pakkeløsninger.

- Når folk kommer, hvis de har lyst, så kan de købe en gourmetoplevelse (oppe i byen. red.) . Når de tjekker ind fredag aften, så har vi allerede arrangeret, hvor de skal hen og spise, siger lejrchefen.


- Vi mangler overnatninger ad pommeren til.

Christian Skytte Blaabjerg, lejrchef CampOne Assens Strand.


CampOne Assens Strand er i øjeblikket inde i et strategisk samarbejde med Udvikling Assens om det.

Annonce

Gerne flere

For at gøre plads til husene, har campingpladsen været nødt til at fælde et par gamle birketræer, der alligevel ikke var meget værd, mener lejrchefen.

De otte huse er formentlig ikke de sidste, der bliver bygget. Hvis man spørger Christian Skytte Blaabjerg, er flere på vej.

- Helt sikkert, svarer han.

Og campingejer Per Blaabjerg supplerer: 40-60 stykker på sigt, oplyser han.

Håbet er at nå en anden kundegruppe end en "normal" campingkunde. Måske folk, der lige har brug for en overnatning eller to-tre stykker i Assens-området.

- Vi mangler overnatninger ad pommeren til, mener Christian Skytte Blaabjerg, og ser et marked for flere huse.

En overnatning i de små huse kommer til at koste 795 kroner pr. døgn, oplyser han.

Husene står klar om to uger. De store huse får egen tagterrasse med udsigt ud over marinaen til den ene side og stranden til den anden. De bliver bygget op ad hækken til marinaområdet.

Sådan ser der ud indvendigt i køkkenet. Inde bagved anses soveværelset. Hemsen kan nås med en stige. Foto: Martin Kloster
Soveværelset i de små huse tager sig sådan ud. Foto: Martin Kloster
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce