Annonce
Gear

Campingfirma går i bådene

- Jeg tør godt tage i jollen, mens den står på land, smiler Lotte Johansen, der har placeret sin maritimt interesserede ægtemand, Jan Johansen, ved rorpinden.

Tarup Campingcenter sælger nu også små lette joller på Fyn

Annonce

- Det gælder om hele tiden at forny sig i fritidsbranchen, erkender indehaver af Tarup Campingcenter Jan Lumby Johansen, der har taget et tigerspring ud på dybt vand - og har valgt at sælge små lette multi-joller til sine campingkunder.

Tarup Campingcenter har sikret sig eneforhandlingen blandt campingforhandlerne på Fyn af de synkefri amerikanske Walker Bay-joller blandt andet inspireret af omtalen af produktet på Bådpladsen.

Annonce

Fin til camping

- Det er en interessant jolle, der må være særdeles velegnet til campister, der søger til vandet med campingvognen eller autocamperen og har behov for lidt søværts adspredelse, fastslår Jan Johansen.

Den letteste af jollerne vejer kun 32 kilo og kan ligge på taget af en bil eller campingvogn.

- Jollerne er desuden nemme at håndtere, fordi de kan trækkes af en eller to personer ved hjælp af et integreret hjul på kølen, siger Jan Lumby Johansen, der forleden sendte hele sit personale til søs for at lære produktet nærmere at kende.

Annonce

Synkefri

Walker Bay leveres som et byggesæt. Man kan startede med en lille robåd, der kan udbygges med luftkamre og sejl - eller man kan sætte en lille påhængsmotor på.

Robådejeren kan efterfølgende købe samlesæt til jollen for eksempel gummibådspontoner, som hæftes fast på siderne og pustes op. Sammen med de faste luftkamre i jollen forhindrer tuberne jollen i at kæntre eller synke, ligesom de virker som en blød fender. Endelig - og det er måske det mest interessante - kan jollen udvides med et samlesæt til sejl med delbar mast, bom, sejl, blokke sværd og ror, forklarer Jan Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce