Annonce
Kultur

Camille Jones: Jeg har valgt at blive solomor

Camille Jones har valgt at blive solomor.

For fire måneder siden blev den danske sangerinde Camille Jones mor til en lille dreng. En beslutning, hun har taget alene.

Øjnene stråler. Smilet er lidt genert. Den danske sangerinde Camille Jones læner sig roligt tilbage i sofaen.

Normalt er der fart på - ligesom tempoet i mange af de hits, hun er kendt for.

Men for fire måneder siden ændrede hendes verden sig markant. 41-årige Camille Jones er nemlig blevet mor til en lille dreng. Solomor, vel at mærke. Der er ikke nogen kæreste eller mand inde i billedet, og det er et helt bevidst valg for sangerinden.

- Det er en stor beslutning at vælge, at ens drøm skal se anderledes ud end den, man har drømt hele sit liv, og det kræver noget ikke at se det som et tab, for det er det jo på ingen tænkelig måde. Det er en omdefinering af en drøm, fortæller 41-årige Camille Jones.

Hun har altid vidst, at hun en dag ville være mor. For lidt mere end et år siden besluttede hun, at nu skulle det være.

- Det var jo ikke sådan, at jeg vågnede op en morgen og tænkte "Nu er jeg klar", men jeg har da haft det lidt i baghovedet de seneste fem års tid. Jeg købte lejlighed på et tidspunkt, og der var det en af overvejelserne, at den lå tæt på alt, hvis jeg nu skulle have et barn alene, fortæller Camille Jones.

Men selvom hun længe har gået med overvejelserne, var det stadig en stor beslutning at tage.

- Jeg tror måske, at hvis man er to til at tage den, så har man hinanden til at tippe vægtskålen lidt. Man har nogen at have det med. Alle de overvejelser havde jeg jo med mig selv. Men jeg kunne også mærke, at jeg ikke blev mere klar af at tage mere tilløb, siger hun.

Det var ikke mange mennesker, hun delagtiggjorde i sine planer. Og også tankerne og bekymringerne holdt hun mest for sig selv.

- Jeg overvejede, om jeg kunne fylde en rolle så godt ud, at der ikke ville være et savn af en anden person. Om jeg ville kunne rumme det emotionelt. Også det der med ikke at have en partner at dele det med, når han smiler første gang, fortæller sangerinden.

- Jeg var også lidt bange for, om det ville blive ensomt, at jeg ville sidde derhjemme alene med ham hver fredag aften. Men den del af det, er så ligegyldig. Der er jo ikke noget, jeg ikke har prøvet, og jeg har altid siddet på forreste række, når jeg har gjort det. Jeg kan mærke, at der har sænket sig en ro indeni mig, siger Camille Jones, der har givet sin lille søn navnet Eddie Bo.

Ligesom tempoet har sænket sig i Camille Jones' liv, er rytmerne også nogle andre i hendes nyeste udspil, sangen "All That Matters". En sang, hun skrev mens, hun var gravid.

- Det bygger jo på forestillingen om, hvordan det er at få et barn. At det er "dig og mig". Og jeg har haft lyst til at få alle de tanker, jeg har gjort mig, ned på papir, siger sangerinden og fortsætter:

- Uden at det var helt bevidst, da jeg skrev sangen, så var det jo nok også en måde at få foreviget det på. Lige pludselig havde jeg noget at skrive om, som jeg aldrig har haft før. Der skete jo den vildeste forandring med mig både psykisk og fysisk. Sådan er det jo for folk, der vælger at få børn, men jeg tror også, at det handler om, at jeg ikke har en partner at tale med det hele om, siger sangerinden, der ærligt beskriver, hvordan hun selv har kæmpet med at holde tårerne tilbage, når hun synger nummeret.

- Jeg bliver sgu selv ret rørt over det. Der er et tidspunkt i sangen, hvor jeg simpelthen bare begyndte at tude, da jeg indspillede det. For mange af de ting, jeg har skrevet fra hjertet om at få et barn, de er nøjagtig sådan.

- Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig, og jeg synes, jeg har fået en kæmpe gave, siger sangerinden med et smil.

Lyt til sangen og se videoen til "All That Matters" her: https://www.youtube.com/watch?v=80pvKDYSKNM

Newspaq

Annonce
Odense For abonnenter

Fyresedler og nul tiltro til letbanen på konkursramt butiksplads: - Jeg har ikke råd til at vente længere

Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Gammelt Odense-firma solgt: Ny ejer har allerede ansat flere folk

Fyn For abonnenter

En anderledes bisættelse: Tak til præsten, der sagde nej - nu blev det helt rigtigt

Kerteminde

Dronning Margrethe hyldes på en af Europas flotteste golfbaner: Ukrainsk stjerne kommer i et meget flot selskab

Odense

- De prøver at overdøve hinanden: Naboerne har fået nok af høj musik i Odenses parker - vil tage drastiske metoder i brug

Nordsøen skal plastres til med energiøer og vindmøller for hundredvis af milliarder: - Det er en rigtig, rigtig god forretning, lover klimaministeren

Faaborg-Midtfyn

Bent er bekymret: Nu har vi kun den her brandhane - og hvad hvis der kommer en storbrand?

Nordfyn For abonnenter

Lene frygter, at hendes søn skal starte i skole for tidligt: - Jeg mener, han har godt af at være barn et år endnu i børnehaven

Efter fire mislykkede graviditeter: Nu lever Nicolai og Jannie af legetøj

Odense

- Sådan én har jeg sgu aldrig set før: Vaks zoo-gæst fik øje på noget, der hang fra tigeren - nu er dyrepasserne ham 'evigt taknemlig'

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

OB

Han insisterer på ikke at sige noget om sin situation nu: Bashkim Kadrii lover udmelding, når sæsonen er slut

Nyborg For abonnenter

Tog narko, terroriserede ekskæresten og kørte fra politiet: Mand idømt tre måneders fængsel

Erhverv

Jesper snedkererer millionresultat sammen: Har fordoblet overskuddet på et enkelt år

Annonce