Annonce
Trekantområdet

Café drejer nøglen om: Teater-konkurs fik betydning

Gevorg Gevorgian og Danuta Anna Jarema-Zdunek (t.h) åbnede det italienske spisested Café D'Leone i Danmarksgade 36 i efteråret 2019. Nu er det lukket Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Nyt spisested med stenovnspizzaer fik kun få måneders levetid. Folkene bag Café D'Leone har droppet at genåbne efter corona, og lokalerne i Danmarksgade 36 er ledige.
Annonce

Fredericia: Café D’Leone i Danmarksgade kommer ikke til at genåbne.

Det står klart, efter at folkene bag caféen har sagt lejemålet op. Caféen, som serverede italienske mad, lukkede ned i foråret, da landets restaurationer blev lukket som følge af corona-restriktioner.

Siden har der ikke været aktivitet i lokalerne fra cafe-ejerne. Advokat Christian Viuff er udlejer, og han forklarer:

- De har overvejet, om de skulle overdrage stedet til andre eller åbne op igen. Men dels har de mistet kunder efter teatrets lukning. Desuden bor de ikke i byen og har derfor transporttid. Hvis de skulle genåbne, var det som at starte fra bunden igen, og det ville de ikke, forklarer Christian Viuff.

Annonce

Byggede en stenovn

Fredericia Dagblad talte i sidste uge med den tidligere bestyrer Gevorg Gevorgian, som fortalte, at han stoppede i caféen inden corona-krisen. Caféens direktør var Danuta Anna Jarema- Zdunek fra Vejle, og hende har det ikke været muligt at træffe.


De har overvejet, om de skulle overdrage stedet til andre eller åbne op igen. Men dels har de mistet kunder efter teatrets lukning. Desuden bor de ikke i byen og har derfor transporttid

Advokat Christian Viuff, udlejer


Da caféen åbnede i oktober 2019, skete det blandt efter en istandsætning af lokalerne, og en ny stenovn blev bygget ind i caféen. Dét udstyr har en ny lejer mulighed for at benytte, og lejemålet formidles via ejendomsmægler Niels Henrik Billund.

Folkene bag Café D'Leone byggede en stenovn til lokalerne. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce