Annonce
Odense

Café bliver dobbelt så stor

Det udendørs serveringsområde er allerede fordoblet. I begyndelsen af august regner ejerne af Fredo's i Brandts Passage med at man også indenfor har fordoblet caféens område. Foto: Erik Thomsen

Fredo's i Brandts Passage udvider ved at inddrage en tidligere modebutik.

Mens kendte steder som Snik Snak og Svinedrengen Hvinbar på det seneste har måttet dreje nøglen om, så går ejerne af Fredo's Coffee Right i Brandts Passage den anden vej. De udvider deres café. Caféen inddrager nu et nabolejemål, en tidligere modebutik, så den kommer til at råde over cirka dobbelt kapacitet af tidligere. Og det uden at være nervøs for om det kan bære.

- Der er ikke grund til andet end at anskue situationen med positive og kreative øjne. Det er dét signal, vi gerne vil sende. Vi elsker stemningen her på Brandts med et unikt kulturcentrum og shopping- og cafémiljø, fortæller mor og datter, Sylvie og Désirée Abitbol, der sammen driver caféen.

Arbejdet med at forvandle cafeen er allerede i fuld gang.

- Dele af mellemvæggen er revet ned og det skaber et naturligt lokale-sammenhæng som inspirerer til nye muligheder. En hesteskoformet bar og salgsdisk bliver det nye Fredo's fikspunkt, fortæller de.

Og det er ikke kun indendørs, at udvidelsen kommer til at kunne ses. Det udendørs serveringsareal er allerede blevet dobbelt så stort. Stedets menukort står også foran en udvidelse med brunch om formiddagen, tapas i løbet af dagen og cocktails om aftenen, selv om fundamentet i cafeen fortsat er kaffe i forskellige udgaver.

Désirée Abitbol har siden åbningen i 2014 været daglig leder. Hun forventer, at det nye Fredo's Coffe Right er helt klar til åbning i begyndelsen af august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce